Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 54 m² without real estateRyšánkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

Ryšánkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift
Monthly rentCZK 19,200

+ Utility chargesCZK 3,800
+ Refundable depositCZK 40,000


Pěkný den, pronajmu nově zrekonstruovaný byt ve vyhledávané lokalitě Černých Polích blízko vily Tugendhat, ve vysokém standardu - bezpečnostní, protipožární a protihlukové vstupní dveře, elektrické žaluzie, klimatizace v obou pokojích, rekuperace v ložnici, podlahové topení v koupelně a WC, výborné osvětlení celého bytu, velká koupelna s luxusním sprchovým koutem, samostatné WC s bidetovou sprchou. Komora s pračkou a sušičkou, takže kdo hodně cestuje, nebo sportuje má obratem vyřešeno čisté oblečení. V kuchyni je indukční deska, elektrická trouba s plnovýsuvy, myčka a velká lednice se snadno údržbovým mrazícím boxem, digestoř s odtahem ven. Byt má vlastní plynový kotel, takže si sami řídíte spotřebu energií přímo v bytě. Ložnice je orientovaná do klidného vnitro bloku se zahradou, kterou je možné využívat. Možno rovněž využít sklep v přízemí domu. V plánu je i vlastní balkón.

Výborná dostupnost do města, parku v Lužánkách, obchod hned blízko vchodu, nově otevřená restaurace a rychlé občerstvení v blízkosti. Zařízení bytu viz foto. Vzhledem k hygienickým standardům, postel a sedací souprava v bytě není, ale rád pomůžu při jejich obstarání.

Tak jako jsme měl představu o finální podobě bytu, mám jasné parametry pro hledání podnájemníka. Byt pronajmu dlouhodobě min na 2 roky, nekuřákovi, bez domácích zvířat, nejlépe jedné osobě, která ocení čistotu, vybavení , kvalitu, design bytu, luxusní velkou koupelnu a to že je celý pěkně prosvětlený . (Časem je možné řešit i placené parkování cca 100 m od bytu.) Možno využívat komunitní zahrádku ve vnitrobloku domu na pěstování zeleniny.

V poplatcích jsou zahrnuty zálohy na vodu 300,- Kč, elektriku 450,- Kč, ohřev vody a topení 2700,- Kč, internet 350,- Kč.

Prohlídky jsou možné již nyní, k nastěhování je od 1.7.2024, nebo dle dohody. V současné době je v bytě podnájemník, takže je možné vidět byt zařízený a zeptat se na osobní zkušenosti s bydlením. Přikládám i několik fotek pro ilustraci jak vypadá byt zařízený.

Property Characteristics

Listing ID625058
Layout2+kk
Available from01/06/2024
OwnershipCooperative
EPCE - Wasteful
ReconstructionInterior
Užitná plocha54
Fully furnishedPartly
Floor4. podlaží
Building constructionBrick
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious

Additional information

Lift
MHD 2 minutes on foot
Front garden 500 m²

What you will find nearby

Public transportJugoslávská
🚶 176 m (2 min)
Post officeBrno 13
🚘 1,107 m (3 min)
ShopBrněnka
🚶 52 m (1 min)
BankKomerční banka
🚶 338 m (4 min)
RestaurantKhaybar
🚶 230 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚶 208 m (2 min)
SchoolZákladní škola Merhautova 37
🚶 259 m (3 min)
KindergardenMateřská škola Merhautova 37
🚶 311 m (4 min)
Sports field
🚶 241 m (3 min)
Playground
🚶 560 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.