Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 6+kk • 127 m² without real estateAmforová, Prague - Stodůlky

Reserved
Amforová, Prague - StodůlkyPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Cellar 6 m² • Loggia 8 m²
Monthly rentCZK 32,000

+ Service chargesCZK 7,000
+ Refundable depositCZK 32,000


Nabízím k pronájmu krásný světlý byt 6+kk, 127 m2, 5. patro z celkových 11 pater, v klidné a příjemné lokalitě Prahy 13, Stodůlky. Dům je obklopen vzrostlou zelení.

V blízkém okolí se nachází Central park s rybníky, cyklostezka a venkovní posilovna, na výběr je několik školek, škol, obchodních center, hřišť, nedaleko je Ikea a Makro.

Z lokality je výborná dopravní dostupnost - 3 min. pěšky od metra trasy B, stanice Lužiny nebo Luka. Do centra se dostanete za 15 min. metrem. Téměř u domu jsou rovněž zastávky autobusů (např. do Motola, na Vypich, Ladronku, do Prokopského údolí). Velmi dobrá je také dopravní dostupnost na letiště. Autem je to kousek na Pražský okruh a dálnici směr Beroun a Plzeň.

Jedná se o ideální byt pro velkou rodinu s dětmi nebo jako dvougenerační byt.

Byt je ve výborném stavu, částečně zařízený, v některých pokojích je podlaha z dubových parket. V kuchyni je dlažba, dřevěná kuchyňská linka, lednice. V koupelně je k dispozici pračka.

Součástí bytu je lodžie situovaná do zeleně. K dispozici jsou 2 koupelny (jedna spojená s wc, jedna samostatná a wc zvlášť), 2 komory, 2 sklepy v přízemí domu, samostatně uzamykatelné, prostor je opatřen mříží), prostorný výtah.

Byt je volný k nastěhování.

Byt nabízím pouze k dlouhodobému pronájmu.

Cena měsíčně:

- nájem 32 000,-

- poplatky cca 7 000,- (doúčtování dle skutečné spotřeby)

- elektřina na vlastní náklady

Vratná kauce ve výši jednoho nájmu.

I am offering for rent a beautiful bright apartment 6+kk, 127 m2, 5th floor out of a total of 11 floors, in a quiet and pleasant location in Prague 13, Stodůlky. The house is surrounded by mature greenery.

In the vicinity, there is The Central Park with ponds, a cycling path, and an outdoor gym. There are several kindergartens, schools, shopping centers, playgrounds to choose from, and Ikea and Makro are nearby.

The location has excellent transport accessibility - a 3-minute walk from the B line metro, Lužiny or Luka station. You can reach the city center in 15 minutes by metro. There are also bus stops near the house (e.g. to Motol, Vypich, Ladronka, Prokopské údolí). The transportation accessibility to the airport is also very good. It is a short drive to the Prague Ring Road and the highway towards Beroun and Plzeň.

This is an ideal apartment for a large family with children or as a two-generation apartment.

The apartment is in excellent condition, partially furnished, and some rooms have oak parquet floors. The kitchen has tiles, a wooden kitchen unit, and a refrigerator. There is a washing machine available in the bathroom.

The apartment includes a balcony facing the greenery. There are 2 bathrooms (one connected to a toilet, one separate, and a separate toilet), 2 storage rooms, and 2 cellars on the ground floor of the building (separately lockable, the space is secured with a grille), and a spacious elevator.

The apartment is available to be moved in.

I offer the apartment for long-term rent only.

Monthly price:

- rent CZK 32,000

- utilities approx. CZK 7,000 (metering according to actual consumption)

- electricity at your own expense

Refundable deposit equal to one month's rent.

Property Characteristics

Listing ID625057
Layout6+kk
Available from01/02/2024
Floor5
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
Užitná plocha127
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony
Loggia balcony: 8 m²
MHD 3 minutes on foot
Basement: 6 m²
Lift

What you will find nearby

Public transport
🚶 217 m (3 min)
Post officePraha 54
🚶 349 m (4 min)
ShopBilla
🚶 350 m (4 min)
BankFio
🚶 378 m (5 min)
RestaurantPizzeria Cappuccini
🚶 417 m (5 min)
PharmacyBenu
🚶 370 m (4 min)
SchoolZŠ Bronzová
🚶 328 m (4 min)
KindergardenProfa kids Praha
🚶 435 m (5 min)
Sports fieldZimní školní stadion Bronzová
🚶 427 m (5 min)
Playground
🚶 272 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.