Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 400 m² without real estateRadenov, Blatno - Radenov, Ústecký Region

Radenov, Blatno - Radenov, Ústecký RegionGarage
PriceCZK 4,700,000


Nabízíme k prodeji dům v severozápadních Čechách v poklidné vesnici Radenov (10 km od Chomutova, obec Blatno). Jedná se o zrekonstruovaný objekt, který je kulturní památkou.

Součástí tohoto rozsáhlého pozemku jsou: dřevěná hala, skleník, garáž (2 stání), dřevěná pergola, zahradní domek (dříve sloužil pro chov králíků a slepic) a rybníček.

Interiérové vybavení této malebného domu obsahuje celkem 9 místností v horním patře, které jsou vzájemně propojeny chodbou. Jedná se o: obývací pokoj, 2×kuchyň, 4×ložnice, koupelna a sklad se vstupem na prostornou půdu. V přízemí se nachází předsíň, kotelna, vstupní místnost a prostorná dílna s druhou koupelnou.

V této lokalitě se nachází několik cyklostezek vhodných pro turistiku. Sportovní nadšenci mohou v zimním období využít přilehlé lyžařské středisko Mezihoří (1 km). V blízkosti obce Blatno (2 km) je pošta, prodejna potravin a pohostinství. V přilehlých lesích si na své přijdou i milovníci houbaření.

Pro bližší informace a lepší představu doporučujeme individuální prohlídku.

Property Characteristics

Listing ID624955
LayoutOther
Plot space2,647
Building typeOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha400
Available from06/09/2020
ConditionGood
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.