Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 52 m² without real estateZengrova, Prague - Dejvice

Zengrova, Prague - DejvicePublic transport 3 minutes of walking • Equipped
Monthly rentCZK 13,500

+ Service chargesCZK 2,200
+ Refundable depositCZK 30,000


Krásný prosvětlený byt v domě v klidné části Dejvic a uprostřed zahrady. Okna a balkon jsou směrem na jihovýchod a výhledem na Hradčany. Naprosto ideální pro pár či jednu osobu, a zároveň nevhodný pro spolubydlení (obývací pokoj je průchozí do kuchyně). Byt je plně vybaven a připraven k nastěhování.

V nově zrekonstruované kuchyni je k dispozici myčka na nádobí, trouba a plynový sporák, rychlovarná konvice, velká lednice s mrazákem a základní kuchyňské náčiní.

Obývací pokoj je vybaven rozkládací pohovkou, jídelním stolem, prostornou skříní a televizí. Je z něj zároveň přístup na balkon s krásným výhledem na jižní stranu (ideální pro pěstování bylinek). Obývací pokoj je průchozí ze dvou stran, do kuchyně a do chodby se starožitnou šatní skříní a úložným prostorem.

Chodba vede do koupelny se sprchovým koutem a novou pračkou a do ložnice s manželskou postelí a velkým množstvím úložného prostoru. V bytě jsou také k dispozici dva psací stoly (ideální pro home office) a centrální topení.

Nájem činí 13 500 Kč a záloha na poplatky 2 200. Poplatky zahrnují vodu, topení, odvoz odpadu a další drobné služby, doplatek či přeplatek bude vypočten dle ročního vyúčtování SVJ. Elektřinu, plyn a internet bude nájemce hradit sám.

K nastěhování od začátku října. Do zprávy prosíme připiště pár vět o sobě.

A beautiful bright flat in Dejvice with windows facing the Southeast and a view of Hradčany and Prague Castle. Ideal for one person or a couple. The flat is fully furnished and ready to be moved in.

The recently renovated kitchen features a dishwasher, oven, gas stove, kettle, large fridge with freezer, and basic cooking ware.

The living room is furnished with a foldable sofa, dining table, spacious wardrobe and TV. From the living room one can enter the balcony with a stunning view of the city.

The corridor from the living room features a newly renovated antique wardrobe, and it connects to the entrance door, bathroom, and bedroom with a double bed and ample storage space.

The flat is centrally heated and is also outfitted with two working desks in the bedroom and living room - ideal when working from home.

The rent is 13,500 CZK and the monthly advance on fees is 2,200 CZK. The fees include water, heating, waste collection, and other minor fees, which are settled once per year in April or May (you should be paid back a small amount of the advances rather than paying extra if using water and heating at average rates). The tenant will be responsible for making separate contracts with the gas, electricity and internet suppliers.

Property Characteristics

Listing ID624123
Layout2 bedroom
Available from30/09/2020
Floor3
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha52
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionInterior

Additional information

Balcony
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportJuliska
\uD83D\uDEB6 303 m (4 min)
Post officePraha 6
\uD83D\uDE98 2,052 m (4 min)
Shop
\uD83D\uDEB6 419 m (5 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDE98 1,570 m (3 min)
RestaurantCesta časem
\uD83D\uDEB6 439 m (5 min)
Pharmacy
\uD83D\uDEB6 547 m (7 min)
SchoolBulharská základní škola a gymnázium doktora Petra Berona
\uD83D\uDEB6 201 m (2 min)
KindergardenŠkolička domeček
\uD83D\uDEB6 610 m (7 min)
Sports fieldÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
\uD83D\uDEB6 645 m (8 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 579 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.