Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 57 m² bez realitkyNekvasilova, Prague - Karlín

Nekvasilova, Prague - KarlínPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift
Monthly rentCZK 25,000

+ Poplatky za službyCZK 4,000
+ Vratná kauceCZK 25,000


Nabízím k pronájmu v roce 2020 moderně a kompletně zrekonstruovaný klimatizovaný byt v žádané lokalitě Praha - Karlín. Byt je situován v druhém nadzemním patře ve velice klidném domě s výtahem. Všechna okna jsou nová a orientována na jihozápad. K bytu náleží sklepní jednotka a přístup na společnou lodžii.

Byt má dva neprůchozí pokoje přístupné z chodby, větší obývací pokoj s přístupem do kuchyně a vstupní halu. Koupelna s prostorným sprchovým koutem, žebříkem na ručníky, odvětráváním a nábytkem je oddělena od záchodu.

Samostatná menší kuchyň je nová a plně vybavena k okamžitému užívání. Vybavení kuchyně: mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem, myčka, digestoř, indukční deska a chytře řešený úložný systém.

Velkou výhodou bytu je plnohodnotná klimatizační jednotka, která dokáže byt vychladit bez obtíží i v tropických letních dnech na libovolnou požadovanou teplotu.

Do bytu je zavedena UPC /Vodafone přípojka a tím je zajištěna dostupnost služeb této společnosti.

Byt je kompletně vybaven nábytkem (skříňový systém, gauč, pracovni stůl, konferenční stolek, manželská postel, jednoluzkova postel jídelní stůl a židle, pračka se sušičkou).

Veškerá občanská vybavenost je v bezprostředním okolí bytu. Metro B Invalidovana je 2 min chůze a obecně centrum Prahy je dostupné z bytu do 10 minut.

Parkování je bezproblémové.

Nájemce si na sebe přepíše elektřinu .

Zálohy na služby domu, včetně vytápění a vodného stočného činí 4 000 kč.

I offer for a rent modern and completely renovated air-conditioned apartment in the desired location of Prague - Karlin. The apartment is located on the second floor in a very quiet building with an elevator. All windows are new and oriented to the southwest. The apartment has a cellar unit and access to a shared balcony.

The apartment has two separate rooms accessible from the hallway, a larger living room with access to the kitchen and an entrance hall. The bathroom with a spacious shower, towel rail, ventilation and furniture is separate from the toilet.

The separate smaller kitchen is new and fully equipped for immediate use. Kitchen equipment: microwave, convection oven, refrigerator with freezer, dishwasher, hood, induction hob and cleverly designed storage system.

The great advantage of the apartment is a full-fledged air conditioning unit, which can cool the apartment without difficulty even on tropical summer days to any desired temperature.

The Vodafone cabel connection has been installed in the apartment, thus ensuring the availability of the company's services (ultrafast internet, international cabel TV)

The apartment is completelly furnished (wardrobe system, couch, table, coffee table, double bed, single bed, dining table with chairs, washing mashine with dryer).

All civic amenities are in the immediate vicinity of the apartment. Metro B Invalidovana is a 2-minute walk away and generally the center of Prague is accessible from the apartment within 10 minutes.

Parking is hassle-free.

Property Characteristics

Listing ID623860
Layout3+kk
Available from01/10/2022
Floor2
Building typePrefab concrete
AgeUp to 10 years
ReconstructionInterior
Floor space57
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG
HeatingDistance
DesigneStandard

Additional information

Lift
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportInvalidovna
\uD83D\uDEB6 308 m (4 min)
Post officePraha 8
\uD83D\uDE98 1,542 m (3 min)
ShopAlbert
\uD83D\uDEB6 222 m (3 min)
BankČSOB
\uD83D\uDE98 2,276 m (5 min)
RestaurantBean House
\uD83D\uDEB6 224 m (3 min)
PharmacyDr. Max
\uD83D\uDE98 978 m (3 min)
SchoolMateřská škola
\uD83D\uDEB6 410 m (5 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 638 m (8 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 910 m (3 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 120 m (1 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.