Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 62 m² without real estateWanklova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký Region

Wanklova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký RegionPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 15,500

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 20,000


Nově zrekonstruovaný byt na ulici Wanklova nabízí nejvyšší standard vybavení a pohodlí. Plně vybavený byt ve 2. podlaží, v cihlovém domě s výtahem. V bytě je vše vybráno s největší péčí a v nejvyšší možné kvalitě. Koupelna je obložena výběrovými obklady ze Španělska, vybavena vanou, pračkou, podsvíceným zrcadlem a LED diodovým páskem nad vanou pro zpříjemnění koupele. V koupelně je také na míru vyrobená, masivní police/skříň podél celé šířky prostoru. Podlaha je v celém bytě v dekoru dřeva v hřejivém, vinylovém provedení. Vysoce moderní a praktická kuchyň je na míru, celodřevěná, jako veškerý nábytek v bytě. Kuchyň je vybavena prostornou ledničkou s mrazákem, sporákem, troubou, myčkou, digestoří a nádobím. Baterie je v kuchyni luxusní značky Franke v matném, grafitovém provedení. Součástí kuchyně je také velmi prostorná spíž, která je vytvořena tak, aby po jejím zavření splynula se zdí a nenarušovala tak jednotný ráz kuchyně. Kuchyň je dále vybavená černým lustrem a překrásným dřevěným stolem se židlemi. Obývací pokoj je vybaven velkorysou sedací soupravou, která se dá rozložit a případně využít jako postel pro návštěvy. K této sedačce je citlivě doladěný kulatý, prostorný stůl. V čele obývacího pokoje je opět minimalistická, prostorná komoda, na níž je umístěna televize a květiny. V poslední místnosti bytu, ložnici, je prostorná vestavná skříň, velká postel s matracemi a s drobnými nočními stolečky. Nad postelí je opět umístěn LED diodový pásek, který lze zhasnout vypínači na stranách postele. Byt je navržen architektkou a veškerý nábytek je zde dělán na míru, truhlářem.

Byt je po dohodě možné uvolnit ihned nebo i později, nejpozději však k 1. 2. 2021. Nájemné je 15.500,- Kč měsíčně, dále je třeba hradit služby spojené s užíváním bytu (voda, internet atd.) ve výši 1.000,- Kč měsíčně (po skončení nájmu bude vyúčtováno). Elektrickou energii a plyn hradí nájemce přímo dodavatelům. Kauce ve výši dvou nájmů je hrazena při podpisu nájemní smlouvy.

Property Characteristics

Listing ID623693
Layout2 bedroom
Available from01/09/2020
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete
Užitná plocha62
Fully furnishedFully furnished
Floor2
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious

Additional information

Lift
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportU Bristolu
🚶 287 m (3 min)
Post officeOlomouc 2
🚶 810 m (10 min)
ShopAlkotéka - Pivotéka - Vinotéka, Večerka - Potraviny
🚶 317 m (4 min)
BankFio banka Olomouc
🚶 376 m (5 min)
RestaurantMtrojka
🚶 202 m (2 min)
PharmacyLékárna u nádraží
🚶 740 m (9 min)
SchoolStřední škola zemědělská - učební obory
🚶 221 m (3 min)
KindergardenMŠ kpt. Nálepky
🚶 133 m (2 min)
Sports field
🚘 2,296 m (5 min)
Playground
🚶 339 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.