Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 3+kk • 65 m² without real estateBelvederská, Železná Ruda - Železná Ruda, Plzeňský Region

Belvederská, Železná Ruda - Železná Ruda, Plzeňský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Equipped
PriceCZK 6,490,000


Horská chata - dům Železná Ruda č. ev. 89 (825 mnm) v exkluzivní lokalitě na vrcholu Železné Rudy (zobrazení na mapě je nepřesné, jedná se o konec Belvederské a Pancířské ulice) 150 m od sjezdovky Nad Nádražím. V zimě jste za 5 minut v polovině sjezdovky a můžete se svézt na manšestru jako první k vleku. Jedinečný a neustále se měnící výhled na Grosser Arber a údolí od Železné Rudy do Německa. V okolí jen lesy, sjezdovka, hotel a pivovar Belveder, dětská hřiště a krásná Šumava. Chata se nachází na konci slepé ulice, má vlastní zdroj výtečné vody. Parkování na vlastním pozemku před chatou. Jedná se o horský dům složený ze 4 chat (nejedná se o bytovou jednotku, ale o samostatný pozemek 33m2 jehož součástí je stavba - rekreační dům) a pozemkem okolo (267 m2) a parkovištěm (137 m2). V přízemí je vstupní chodbička, chodba, lyžárna, koupelna a komora, v prvním patře je obývací pokoj s kuchyňkou a terasa cca 10 m2. V druhém patře je jedna malá a jedna velká ložnice a balkon cca 4 m2. Chata byla v loňském roce zrekonstruována, horní patro je celé ze dřeva ošetřeno přírodními oleji, nová kuchyně a topení včetně rozvodů. Topení lze ovládat dálkově přes aplikaci. V zimě přijedete do útulné a vytopené chaty. Chata s jedinečnou atmosférou. V tomto místě se chaty prodávají jen výjimečně. Chata je aktuálně pronajímána přes airbnb za cca 13-15.000 Kč za 8 dní (https://airbnb.com/h/horska-chata-zelezna-ruda).

Property Characteristics

Listing ID620571
Layout3+kk
Available from01/09/2020
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionInterior
Užitná plocha65
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick
HeatingGas boiler
SewagePublic sewage

Additional information

MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportZelena Ruda, hotel Javor
🚶 293 m (4 min)
Post officeŽelezná Ruda
🚶 402 m (5 min)
Shop
🚶 356 m (4 min)
BankSparkasse
🚘 4,063 m (7 min)
RestaurantU Zlomené Lyže
🚶 24 m (0 min)
PharmacyApotheke Pharmacy
🚶 244 m (3 min)
SchoolZŠ Karla Klostermanna
🚶 639 m (8 min)
KindergardenMŠ Karla Klostermanna
🚶 715 m (9 min)
Sports field
🚘 4,352 m (7 min)
Playground
🚘 1,212 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.