Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 83 m² without real estateKrásova, Prague - Žižkov

Reserved
Krásova, Prague - ŽižkovPublic transport 4 minutes of walking • Lift • Garage
PriceCZK 9,500,000


Nově zrekonstruovaný byt umístěný ve 4. patře secesního bytového domu ze začátku 20. století s výtahem. V bytě se nachází oddělená kuchyně přímo navazující na obývací pokoj, ložnice a dětský pokoj přístupné přes šatnu, předsíň, koupelna, oddělená toaleta s umývátkem. Současnou ložnici je možno přerozdělit na dva pokoje a získat dispozici 4+1. Byt je po kompletní nadstandardní rekonstrukci z roku 2017. V pokojích jsou repasované dubové a bukové parkety. V kuchyni, předsíni, koupelně a na toaletě je položena velkoformátová dlažba. Podlaha kuchyně a toalety je vyhřívána elektrickým podlahovým topením. Koupelna a toaleta je osvětlena přes pnutou stropní folii Barrisol. Původní dřevěná okna jsou repasovaná. Ložnice je od sousedního bytu a domovní chodby akusticky odizolována, stejně tak strop obývacího pokoje. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní. Vytápění a ohřev teplé vody je vlastním kondenzačním plynovým kotlem. V obývacím pokoji je zavedena vlastní DVB-T2 a satelitní anténa. Součástí ceny jsou veškeré vestavěné skříně, kuchyňská linka kompletně vybavena spotřebiči BOSCH a sanitární vybavení včetně nábytku na míru v koupelně a na toaletě. Na patře je možné využívat společný balkon orientovaný do vnitrobloku. K bytu je možno pronajmout garáž blok od domu za 4tis/měsíc.

Exkluzivní rezidenční lokalita na pomezí Žižkova a Vinohrad, jen kousek od Riegrových sadů, náměstí Jiřího z Poděbrad nebo Žižkovské věže. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a je snadno dostupná z centra díky tramvajím a metru linky A ze stanice Jiřího z Poděbrad, která je vzdálena pět minut chůze. V okruhu několika bloků se nachází státní i soukromé mateřské i základní školy, gymnázium, VŠE, a různé obchody, kavárny a restaurace, kulturní a sportovní zařízení.

Property Characteristics

Listing ID619631
Layout3+1
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG
Floor space83
Available from01/09/2020
Floor5
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Lift
MHD 4 minutes on foot
Garage

What you will find nearby

Public transportHusinecká
\uD83D\uDEB6 357 m (4 min)
Post office
\uD83D\uDEB6 357 m (4 min)
ShopMůjobchod
\uD83D\uDEB6 103 m (1 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDEB6 384 m (5 min)
RestaurantU Fíčků
\uD83D\uDEB6 48 m (1 min)
PharmacyNemocnice na Žižkově
\uD83D\uDEB6 85 m (1 min)
SchoolZUŠ Štítného
\uD83D\uDEB6 485 m (6 min)
KindergardenVeverka
\uD83D\uDEB6 260 m (3 min)
Sports fieldTišerova škola boxu
\uD83D\uDEB6 517 m (6 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 474 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.