Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 69 m² without real estateZa Poštou, Nová Ves pod Pleší - Nová Ves pod Pleší, Středočeský Region

Za Poštou, Nová Ves pod Pleší - Nová Ves pod Pleší, Středočeský RegionPublic transport less than a minute of walking • Garage
PriceCZK 3,390,000


Byt v osobním vlastnictví 2+1 s terasou, podílem na zahradě, garážovým stáním a sklepem. Plocha bytu je 55 m2, terasa 10 m2, garážové stání 19 m2, sklep 4 m2. Byt se nachází v 1. patře dvoupatrového bytového domu, který stojí na okraji uzavřeného a oploceného areálu Nemocnice Na Pleši, obec Nová Ves pod Pleší. Jedná se o velmi klidnou a bezpečnou lokalitu v krásném prostředí brdských lesů, umístěnou v parku přecházejícího v lesopark a třešňovku.

Okna bytu jsou orientována na sever a jih. Dispozice: obývací pokoj 20 m2 s jižní terasou 10 m2, ze které je nádherný výhled do volné přírody a na zahradu. Dále je v bytě ložnice 17 m2, kuchyň 10 m2, předsíň 4 m2, koupelna 4 m2 s oknem, vanou a WC. K bytu patří podíl na zahradě 180 m2, která je oplocená a je možno ji využít k odpočinku, slunění, grilování či pěstování okrasných rostlin nebo zeleniny. K bytu také patří garážové stání o ploše 19 m2 v garáži, která je společná pro dvě auta. Dále je možno parkovat na venkovním zpevněném parkovacím stání před domem. Dům je prostřední řadový a nacházejí se v něm dva byty, na každém podlaží jeden.

Topení ústřední dálkové, teplá voda z bojleru. Byt je po rekonstrukci v nadstandardním provedení: nové štuky, nová koupelna s vanou, kompletně vybavená moderní kuchyňská linka ve vysokém lesku se spotřebiči (myčka, indukční varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, granitový dřez), dlažby, kvalitní vinylové podlahy, plastová okna se žaluziemi a sítěmi proti hmyzu, nové radiátory, rozvody elektřiny, vody a odpadů, nové interiérové a vchodové dveře.

Výborná dostupnost do Prahy, autem 20 minut na okraj Prahy po dálnici D4, vzdálenost 22 km. U areálu je zastávka busu 488 směr Mníšek pod Brdy a Nový Knín. V obci se nachází vlaková zastávka. Po rekonstrukci nebyl byt obydlen, vše je nové a nepoužité. Byt je ihned volný k nastěhování, bez nutnosti dalších investic.

Property Characteristics

Listing ID617821
Layout2 bedroom
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCF - Velmi nehospodárná
ReconstructionInterior
RisksPrověřit »
Užitná plocha69
Available from01/09/2020
Floor1
Building typeBrick
HeatingDistance
DesigneLuxurious

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
Front garden 180 m²
Garage
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportNová Ves p. Pleší
🚶 73 m (1 min)
Post officeNová Ves pod Pleší
🚶 52 m (1 min)
ShopPotraviny Kolouchová
🚶 93 m (1 min)
BankČeská spořitelna a.s.
🚘 6,169 m (9 min)
RestaurantRestaurace Fantom
🚶 185 m (2 min)
PharmacyLékárna U Matky Boží
🚘 5,710 m (9 min)
SchoolZákladní škola a Mateřská škola Malá Hraštice
🚘 3,043 m (4 min)
KindergardenMiniškolka
🚘 2,981 m (4 min)
Sports fieldJK Rybana
🚘 10,688 m (13 min)
Playground
🚘 2,921 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.