Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 114 m² without real estateŠífařská, Prague - Hodkovičky

Reserved
Šífařská, Prague - HodkovičkyPublic transport 5 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage
PriceCZK 7,999,000


Exkluzivní prodej nadstandardního bytu 2+kk, (původní dispozice 3 + kk), s krásnou předzahrádkou a terasou, umístěného v žádané lokalitě Praha 4 - Hodkovičky, vzdáleného pouze několik desítek metrů od golfového hřiště.

Novostavba nabízí celkem 66,5 m² užitné plochy, předzahrádku s celkovou rozlohou 30,3 m² a krytou terasu s 17,4 m².

Krásný byt disponuje prostorným obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem, oddělenou ložnicí, koupelnou s vanou i sprchovým koutem, samostatnou technickou místností kde je příprava pro pračku i sušičku, terasou, předzahrádkou, sklepem a garáží (není v ceně). K bytu lze dokoupit celkem 2 garážová stání.

Byt je umístěn v přízemí, je ideální pro páry a je velmi výhodný také jako investice. Do bytu je samostatný vstup mimo společné prostory.

odkaz na virtuální prohlídku : https://my.matterport.com/show/?m=joBF8LzJXvc

Celkově se jedná o luxusní byt, ve kterém byly použity jen ty nejkvalitnější materiály. Kuchyňská linka Bauformat s keramickou pracovní deskou a spotřebiči Electrolux, kvalitní dřevěné podlahy, celoskleněné interiérové dveře, velká vana Kaldewei, předokenní elektrické rolety, elektrické markýzy na míru na dálkové ovládání, japonské stěny na všech oknech, vestavěné skříně ve všech místnostech, na zahradě nezámrzný ventil na vodu a jižně orientovaná terasa s podlahou z dřevoplastu.

Další výhodou je zabezpečovací systém napojený na pult centrální ochrany a kamerový systém s nahráváním a dálkovým zobrazením. Výjimečností tohoto bytu jsou vysoké stropy a betonové zdi, které zaručeně nebudou praskat.

Hodkovičky jsou velmi žádanou a vyhledávanou lokalitou v blízkosti zeleně umožňující sportovní a rodinné vyžití. Jedná se o krásné místo v údolí řeky Vltavy s úchvatnými výhledy nejen na přilehlou řeku, ale také na Chuchelský háj a Barrandovské skály. Krajina svádí k  aktivnímu trávení volného času procházkami, jízdou na kole, in-linech nebo hraním golfu na nedalekém hřišti. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí. Vynikající dopravní spojení do centra města, ale také rychlý nájezd na magistrálu a jižní spojku, popř. dálnici. V blízkosti se nachází stanice Belárie a Černý kůň (tramvaje č. 3, 17, 21, 92) a stanice Černý Kůň (autobus č. 106, 121 a 190) a také vlaková zastávka Modřany a Braník.Tramvají k Národnímu divadlu za 18 minut, autobusem za 10 minut na Smíchovské nádraží.

Volejte 720 030 260 Eva Klimtová

Property Characteristics

Listing ID615648
Layout2+kk
Available from02/07/2020
Floor1
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
DesigneLuxurious
Užitná plocha114
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
ReconstructionInterior
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
Garage
MHD 2 minutes by car
Lift
Front garden 30 m²

What you will find nearby

Public transportU Belárie
🚶 459 m (6 min)
Post officePraha 412
🚘 2,717 m (4 min)
ShopAlbert
🚘 2,162 m (4 min)
BankČeská spořitelna
🚘 2,634 m (5 min)
RestaurantPizza Bleskem
🚶 543 m (7 min)
PharmacyVltava
🚘 2,058 m (4 min)
School
🚘 2,180 m (4 min)
Kindergarden
🚘 2,683 m (5 min)
Sports field
🚶 671 m (8 min)
Playground
🚘 1,830 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.