Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 40 m² without real estateKolbenova, Prague - Vysočany

Kolbenova, Prague - VysočanyEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Service chargesCZK 2,500


2+kk, 40m2, plně vybavený a nově zrekonstruovaný, dřevěné podlahy, vana, vybavená kuchyňská linka, pračka. po dohodě lze dovybavit. V bytě se topí a ohřívá voda vlastním moderním plynovým kotlem s časových regulátorem topení. 4. patro s výtahem, nová plastová okna do zeleně na druhou stranu od hlavní ulice, 5 min pěšky metro Vysočanská, 9 min. metro Kolbenova, zastávka tramvaje přímo u vchodu do domu. Byt je vhodný pro pár (vzhledem k tomu, že ložnice od obýváku není oddělena klasickými dveřmi) Upřednostňuji dlouhodobý pronájem. Pouze 1-2 osoby, NEKUŘÁCI podmínkou, zvířata nevadí. Volný od 1. 7. 2015. Vratná kauce 18 000,- Kč. Záloha na služby 2 500 Kč, která je kalkulována pro 2 osoby a obsahuje, vodu, elektřinu, plyn, odvoz odpadu, úklid a spotřebu el. a vody ve společných prostorech, vyúčtovává se 1x ročně dle skutečné spotřeby. Prohlídka možná po telefonické dohodě. RK nevolat, nepsat!

2 + kk, 40m2, fully furnished and newly reconstructed, wooden floors, bath, equipped kitchen, washing machine. 4th floor with elevator, in the green view on the other side of direct street.5 min. walk to metro Vysočanská, 9 min. Kolbenova metro, tram directly to the door of the house. Possible short-term and long-term lease. Photos sent upon request. Only 1-2 people, non-smokers, no animals ran wild. Free 1st. July 2015th Refundable deposit 18 000, - CZK. The tour might call agreement. Realit agency not to call!

Property Characteristics

Listing ID61439
Layout2+kk
Floor4
Building typeBrick
Užitná plocha40
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.