Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 40 m² without real estateBřezinova, Kolín - Kolín, Středočeský Region

Březinova, Kolín - Kolín, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Lift
PriceCZK 2,500,000


Nabízíme velice slunný PLNĚ VYBAVENÝ byt v klidné lokalitě o velikosti 2+kk a výměře 40 m2 v ulici Březinova v Kolíně. Byt se nachází ve třetím patře panelového domu s výtahem. K Bytu náleží sklepní kóje o velikosti 5m2 s úložným prostorem a nástěnnými úchyty na dvě kola. Také společné místnosti kolárna, kočárkárna a sušárna. Náklady na provoz domácnosti činí 2900kč (dvoučlenná rodina). Byt je vytápěn ústředním topením - jedná se o prostřední byt, velice nízké náklady na vytápění.

Do bytu se vchází vstupní chodbou, s věšákem, vyšší skříní na obuv a menší komodou. Dále se podél zdi nacházejí tři díly vestavěných skříní s velkým úložným prostorem až ke stropu. Opodál je obývací pokoj s kuchyní. Součástí obývacího pokoje je sedací souprava, konferenční stolek, obývací stěna a TV. Součástí kuchyně je sklokeramická deska, digestoř, elektrická trouba, lednice a mikrovlná trouba. Osvětlení v této místnosti je možno používat i jako ventilátor v horkých letních dnech – velice příjemné. Z této společné místnosti se dále pokračuje vlevo do koupelny s toaletou, vanou a s mnoho úložným prostorem a vpravo ložnice s manželskou postelí, věšákem, nočním stolkem, šatní skříní, psacím stolem a komodou.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí před pěti lety a nyní v březnu 2020 nově celkově vymalován. Panelový dům prošel rekonstrukcí (fasáda, stoupačky, balkony). V okolí panelového domu je nově vybudované parkoviště, silniční komunikace, park. Nedaleko bytu je dětské hřiště, místní samoobsluha (50m), kaufland, penny market, benzínová stanice (500m) dámské i pánské kadeřnictví, výhlídková věž vodárna, mateřská škola (400m) základní škola (1km). Kolín je hlavním tahem na Prahu (60 km) stejně tak Hradec Králové (60 km).

Celková cena bytu je včetně celého zánovního vybavení.

Property Characteristics

Listing ID612363
Layout2+kk
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha40
Available from10/06/2020
Floor3
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Lift
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportBenešova
🚶 224 m (3 min)
Post officeKolín 1
🚘 1,520 m (4 min)
ShopENAPO Andílek
🚶 392 m (5 min)
BankČeská spořitelna
🚶 514 m (6 min)
RestaurantZlatá Koruna
🚶 716 m (9 min)
Pharmacy
🚘 1,767 m (5 min)
School1. ZŠ
🚘 1,260 m (4 min)
KindergardenMŠ Bachmačská
🚶 233 m (3 min)
Sports fieldStáj Václav
🚘 2,044 m (6 min)
Playground
🚶 4 m (0 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.