Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 290 m² without real estateKřivánkovo náměstí, Brno - Žebětín, Jihomoravský Region

Křivánkovo náměstí, Brno - Žebětín, Jihomoravský RegionPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Garage
PriceCZK 13,500,000


Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům s krásnou zahradou a bazénem v klidné lokalitě Brno – Žebětín, ul. Křivánkovo náměstí. Jedná se o vyhledávanou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností. Dům je řadový, s jedním nadzemním podlažím a sedlovou střechou s vestavěným podkrovím, ve dvorní části se jedná o dvě nadzemní podlaží se šikmou střecho. Dům byl v průběhu svého trvání pravidelně rekonstruován.

V současné době obsahuje 3 bytové jednotky. Bytová podkrovní jednotka nad uliční částí byla budována v průběhu let 2005-2008. Tato jednotka obsahuje dvě dětské pokoje, velkou obytnou místnost s krbovými kamny a na ni navazující otevřenou kuchyni. Z hlavní obytné místnosti je možné vyjít na malou terasu s výhledem do dvora. Koupelna této bytové jednotky je společná s WC a obsahuje sprchový kout, umyvadlo a toaletu.

Další bytová jednotka 2+1 je na 1. nadzemním podlaží. Pokoje této jednotky jsou v uliční části domu, s okny do ulice. Na ně navazuje koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a bidetem. Koupelna je po rekonstrukci v roce 2017. Kuchyně se nachází ve dvorní části. Dále v této části domu nalezneme kotelnu s domácí vodárnou, samostatné WC, skladové prostory, prádelnu a garáž s dílnou.

Třetí bytová jednotka se nachází v podkroví dvorní části a obsahuje 2 pokoje a malou kuchyňku, spíž a koupelnu společnou s WC. Tato bytová jednotka byla renovována v roce 2018. Do této bytové jednotky vede samostatné schodiště. Vytápění celého objektu je ústřední, se dvěma plynovými kotli.

Dům je napojen na veškeré veřejné sítě, elektřina, voda, plyn a kanalizace.

V krásné zahradě je umístěn bazén s filtrační jednotkou o velikosti 9x5 m. Dále na to navazuje pergola s posezením a venkovním zděným grilem. Rok pořízeni 2019. Zahrada je krásně upravená včetně ovocných stromků. K dispozici je také vrtaná studna na zalévání zahrady. V zadní části pozemku nalezneme samostatně stojící kůlnu ke skladování dřeva a zahradních potřeb.

V této městské části je nová základní škola, dvě pracoviště mateřské školy. Jsou zde také dětské hřiště, sportovní centrum, hotel Žebětínský dvůr, pošta, lékárna, restaurace a základní síť obchodů a služeb. Značná část žebětínského katastru je zalesněna. Nedaleko je i Brněnská přehrada nebo hrad Veveří. Žebětín je s centrem Brna dobře propojen autobusovými linkami městské hromadné dopravy. Centrum města Brna je dostupné přibližně za 20 minut.

Dům bude uvolněn dle domluvy.

Property Characteristics

Listing ID610210
LayoutOther
Available from01/09/2020
ConditionVery good
EPCD
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »
Floor space290
Fully furnishedPartly
Plot space1,212
Building typeBrick
Age30 - 50 years
ReconstructionComplete
SewagePublic sewage

Additional information

Balcony
Garage
Terrace
MHD 0 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKřivánkovo náměstí
\uD83D\uDEB6 25 m (0 min)
Post officeBrno 41
\uD83D\uDEB6 118 m (1 min)
ShopBrněnka
\uD83D\uDEB6 59 m (1 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDE98 5,075 m (8 min)
RestaurantŽebětínský dvůr
\uD83D\uDEB6 60 m (1 min)
Pharmacy
\uD83D\uDE98 1,893 m (4 min)
SchoolZŠ Otevřená
\uD83D\uDEB6 296 m (4 min)
KindergardenMŠ Žabka
\uD83D\uDEB6 330 m (4 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 3,779 m (8 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 143 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.