Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 48 m² without real estateNovodvorská, Prague - Libuš

Novodvorská, Prague - LibušPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift • Garage • Cellar 5 m² • Terrace 58 m²
Monthly rentCZK 23,000

+ Service chargesCZK 5,000
+ Refundable depositCZK 23,000


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk 48m² + 58m² zahrada s terasou v bytovém domě z roku 2020 Zelená Libuš v ulici Novodvorská, v Praze 4 - Libuši.

Jedná se o moderní nízkoenergetický dům, který má předzahrádky situovány nad komerčními prostory, čímž je zajištěno soukromí a bezpečnost. Sedmipatrový dům s výtahem splňuje nejvyšší nároky na účelnost, estetiku a komfort. Vstupní domovní dveře jsou opatřeny otevíráním pomocí čipu, případně bezpečnostním klíčem. Dům je vybaven systémem řízeného větrání. V dochozí vzdálenosti byla nedávno dostavěna konečná tramvají, v ulici pak jezdí autobus. V budoucnosti bude přímo u domu nové metro D.

Vstup do bytu je zajištěn bezpečnostními dveřmi. Byt je orientován západním směrem. Je dispozičně řešen ložnicí, obývacím pokojem s kuchyní, prostornou chodbou, koupelnou se záchodem a velkou čtvercovou zahradou. Součástí zahrady je vydlážděná krytá terasa o rozloze zhruba 24m². V chodbě a koupelně je položena vysoce odolná dlažba, v pokojích pak kvalitní dřevěná podlaha. Všechna okna jsou opatřena venkovními žaluziemi, díky kterým jste schopni držet v bytě příjemnou teplotu, tomu dopomáhá i již zmíněný systém řízeného větrání a termostat.

Byt je základně vybaven a je vhodný ihned k nastěhování. V chodbě se nachází prostorná šatní skříň. V koupelně jsme namísto standardního sprchového koutu nechali nainstalovat vanu. Dále jsme koupelnu doplnili o skříňku se zrcadlem. Ložnici jsme vybavili manželskou postelí s kvalitní matrací a nočními stolky.

Obývací pokoj jsme vybavili černým rozkládacím gaučem s úložným prostorem, taburetem, televizní skříňkou, černým skleněným stolem a čtyřmi barovými stoličkami. Kuchyň je spojena s obývacím pokojem a je vybavena vestavnou ledničkou, myčkou, horkovzdušnou troubou, sklokeramickou varnou deskou a mikrovlnnou troubou. Celá kuchyň je v matné černé barvě doplněna laminátovou deskou na míru s dubovým dekorem.

Z obývacího pokoje se pak vstupuje na terasu se zahradou. Terasa je vydlážděná a krytá, je zde instalováno venkovní světlo, voda a elektrická zásuvka. Z terasy volně pokračuje travnatá zahrada. Celkově má tento venkovní prostor úžasných 58 m² a díky kryté terase i dostatek soukromí. Plot po bocích zahrady postupně zarůstá živým plotem, díky kterému bude váš trávený čas na terase ničím nerušený.

K bytu náleží sklepní kóje a možnost pronájmu garážového stání v podzemních garážích. Před domem je uzamykatelné dětské hřiště a komunitní zahrádka.

Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost.

Byt je volný k nastěhování od 1. 2. 2024

Property Characteristics

Listing ID609634
Layout2+kk
Available from01/02/2024
Floor1
Building typeOther
AgeUp to 10 years
Užitná plocha48
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
DesigneLuxurious

Additional information

Terrace/deck: 58 m²
Lift
Front garden 58 m²
Basement: 5 m²
Garage
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPřírodní
🚶 277 m (3 min)
Post officePraha 413
🚶 827 m (10 min)
ShopAlbert
🚶 506 m (6 min)
BankČeská spořitelna
🚘 2,713 m (6 min)
RestaurantU Hertlů
🚶 465 m (6 min)
PharmacyDr. Max
🚘 1,443 m (4 min)
School
🚘 1,891 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Liškova
🚘 1,591 m (4 min)
Sports fieldTJ Tempo Praha
🚘 1,663 m (3 min)
Playground
🚶 440 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.