Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

House for sale 3+kk • 227 m² without real estateSlatinice - Slatinice na Hané, Olomoucký Region

Slatinice - Slatinice na Hané, Olomoucký RegionSchool 3 minutes of walking • Equipped • Garage
PriceCZK 12,200,000


Nabízíme ke koupi nadstandardní bezbariérový RD (plocha: 227 m2 zastavěná, 182 m2 užitná, 173 m2 podlahová) včetně veškerého vybavení ve stylu art a minimalismu ve Slatinicích (lázně, 3x restaurace, 2x cukrárna, vinotéka, lékárna, Muzeum veteránů, 2x potraviny, pošta, MŠ, ZŠ) mezi Olomoucí a Prostějovem s garáží pro dvě velká auta, dispoziční řešení 3+kk, celkem 10 místností pro náročnější dvojici či menší rodinu. Dům je postaven v moderním stylu-sendvičové panely na bázi severského dřeva v kombinaci s jinými certifikovanými staveb.materiály. Okna Termolux vč. francouzských s izolačními trojskly, fóliemi a možností nastavení zima-léto, elektrické venkovní žaluzie (14ks). Rekuperace vč. protipylových jarních filtrů, odvápňovač vody, reverzní osmóza se zpětnou ionizací a mineralizací vody, centrální vysavač a dva vac-pany, podlahové topení (elektrokotel), kamerový systém, EZS, EPS. Na terase je instalována pergola Placeo s otočnými lamelami a bočním výsuvným slunolamem. Unikátní okrasná zahrada (991 m2 vč. zahradního domku 13 m2 s veškerým zahradním vybavením) s bonsajemi, keři, relaxační a ovocnou částí, automatická závlaha, podzemní nádrž na dešťovou vodu (9 m3) svedenou se střech, automatická sekačka Husquarna, zahradní osvětlení, 3D plot s výplety a zenturem.

Zásuvné dveře do pouzder ve stěnách nezavazí a nezmenšují prostor. V celém domě teče odvápněná voda, která nezanáší přístroje a baterie, nevysušuje kůži, vlasy se nelámou, ušetří se na aviváži při praní a na soli a leštidlech v myčce. Koupelna a toaleta v luxusním provedení z velkých italských kachlí, předstěna, niky s vlepenými kouřovými skly, vana a sprchový kout pro dva. Osvětlená šatní sříň v ložnici vtlačená do zdi a 3D omyvatelná tapeta. Šatna za předsíní s velkými úložnými prostory až do stropu. Vinylové podlahy Berlin vysoké odolnosti. Vac-pany umístěny v předsíni a kuchyňské lince. Kuchyňská linka Livanza vtlačená do černé zdi, která přechází do podhledu, dvě podsvícená grafoskla. Součástí prodeje kromě všeho vybavení je i vybavení zahradního domku: elektr. sekačka na předzahrádku, strunovka, křovinořez, fukar, elektr. zahr. nůžky atd.

Property Characteristics

Listing ID609537
Layout3+kk
Available from25/07/2020
ConditionNew-build
EPCA - Mimořádně úsporná
HeatingOther
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »
Užitná plocha227
Fully furnishedFully furnished
Plot space1,218
Building typeOther
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage

Additional information

Terrace
MHD 4 minutes by car
Garage

What you will find nearby

Public transportSlatinky, náves
🚘 2,126 m (4 min)
Post officeSlatinice
🚶 266 m (3 min)
ShopSmíšené zboží
🚘 2,397 m (5 min)
Restaurant
🚘 2,743 m (3 min)
Pharmacy
🚘 8,050 m (12 min)
School
🚶 299 m (4 min)
Kindergarden
🚘 2,284 m (4 min)
Sports field
🚘 5,628 m (8 min)
Playground
🚘 2,183 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.