Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+1 • 214 m² without real estatePod Valem, Prague - Štěrboholy

Pod Valem, Prague - ŠtěrboholyPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Garage
PriceCZK 13,970,000


Rodinný dům Praha 10 - Štěrboholy

Nabízíme k prodeji krásný zděný rodinný dům z kvalitních materiálů s dispozicí 6+1 s velkou garáží (18 m2), dvěma koupelnami, třemi toaletami, bazénem, krbem, udržovanou zahradou a předzahrádkou, který se nachází v Praze 10 – Štěrboholy s výbornou dopravní dostupností do centra do 15 min. Může být využit jako jedno/dvougenerační a nabízí dostatek místa pro pohodlný rodinný život a zároveň je vhodný i jako sídlo společnosti.

Dům se nachází v klidné lokalitě plné zeleně s veškerou občanskou vybaveností. Je postaven ve vysokém standardu a z kvalitních materiálů přímo majiteli a dýchne na Vás svou ojedinělou atmosférou. Orientace domu je na jihovýchod. Před domem je předzahrádka s jezírkem a posezením. Součástí vybavení je krb a dřevěná podlaha v obývacím pokoji, v kuchyni dřez s drtičkou odpadů , chladnička s mrazákem a dále samostatný mrazák, italská dlažba v koupelnách a WC, podlahové vytápění, dřevěné obložkové dveře, plastová okna s bezpečnostními skly a plisé žaluziemi spolu se síťkami ve všech místnostech, centrální vysavač, zabezpečovací zařízení (CPO), domovní telefon v každém patře, designové osvětlení a vodovodní barevně laděné baterie. Vytápění plynovým kotlem Junkers. Zdi jsou omítnuté perfektní štukovou omítkou Super pico. Schodiště z masivního dubu. Udržovaná zahrada s terasou a osvětlením, vyhřívaným osvětleným bazénem s automatickou čističkou a protiproudem a zahradním domkem. Garáž nabízí prostor i pro spíž a dále úložný prostor pod schody. Parkovací místo je před garáží , před domem je možné parkovat i další auta.

V přízemí domu se nachází předsíň s přístupem do garáže a WC. Následuje velkoryse řešený obývací pokoj s krbem, propojený s jídelním koutem a kuchyní, přičemž z obývací části je přímý vstup na terasu a na zahradu.

V prvním patře se nachází tři samostatné ložnice, kdy jedna z ložnic disponuje velkou oddělenou šatnou na míru, dále koupelna s atypickými ozdobnými sloupy a s rohovou hydromasážní vanou , dvěma umyvadly, která jsou osazena do mramorové desky a samostatné WC.

Ve druhém patře nalezneme velký pokoj pro hosty, koupelnu s hydromasážním sprchovým koutem a WC, a také velkou technickou místnost, kterou lze využít jako samostatný podkrovní pokoj či dvě místnosti.

V těsné blízkosti je NC Europark, pošta, OBI, Albert, Asko nábytek, Fashion Aréna a OC Retail Park Štěrboholy, školy, školky, hřiště, sportovní hala Hamr, tenisové a badmintonové kurty a trasa podél Hostavického potoka pro pěší i cyklisty. Aktuálně je zrušena daň u nabytí nemovitosti ve výši 4%! RK prosím nekontaktovat!

Property Characteristics

Listing ID607383
Layout6+1
Available from30/12/2020
ConditionNew-build
EPCB - Velmi úsporná
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage
Užitná plocha214
Fully furnishedPartly
Plot space256
Building typeBrick
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
MHD 2 minutes on foot
Garage

What you will find nearby

Public transportU Radiály
\uD83D\uDEB6 176 m (2 min)
Post officePraha 104
\uD83D\uDE98 1,256 m (4 min)
ShopEUROPARK
\uD83D\uDE98 1,217 m (3 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDE98 2,608 m (5 min)
RestaurantSK Viktoria Štěrboholy
\uD83D\uDEB6 704 m (8 min)
PharmacyBenu
\uD83D\uDE98 1,205 m (3 min)
School
\uD83D\uDEB6 756 m (9 min)
Kindergarden
\uD83D\uDE98 5,183 m (12 min)
Sports fieldsportovní areál Hamr-Štěrboholy
\uD83D\uDEB6 803 m (10 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 656 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.