Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 31 m² without real estateJ. A. Bati, Zlín - Zlín, Zlínský Region

J. A. Bati, Zlín - Zlín, Zlínský RegionSchool 3 minutes of walking • Lift
Monthly rentCZK 10,900

+ Service chargesCZK 1,050
+ Refundable depositCZK 21,800


V budově max32 máme k dispozici moderní loftový byt s výměrou 31 m² umístěný v 9. nadzemním podlaží. Bytová jednotka je vhodná pro jednu až dvě osoby, mladé páry, singles, studenty, ale poslouží i jako služební byt. Měsíční nájemné činí 10 900 Kč (bez energií a služeb). Pronájem je možný IHNED.

Přízemí loftového bytu je vybaveno kuchyňským koutem se spotřebiči, prostorem pro jídelnu, obývacím pokojem, koupelnou, záchodem a vestavěnými skříněmi. Ve vestavěném patře se nachází ložnice, pracovní stůl a další vestavěná skříň. Zvířátko je možné si s sebou vzít po osobní domluvě s makléřem.

Světlá výška bytu dosahuje 4,2 metrů. Uživatelé mohou využít vysokorychlostní připojení k internetu. Dále bytové jednotky disponují elektricky stahovatelnými roletami, klimatizací, detektory kouře a sprinklery.

Vstup do budovy max32 vede přes atraktivní recepci s nepřetržitým provozem. Přístup je zabezpečen čipovými kartami a střežen bezpečnostním kamerovým systémem. Samozřejmostí je bezbariérový přístup. V objektu jsou k dispozici dva osobní výtahy, jeden nákladní výtah a kolárna.

V max32 sídlí pošta, banka, pojišťovna, pekárna, wellness a fitness centrum, kadeřnictví a další. Přímo před budovou se nachází zastávka MHD, na autobusové a vlakové nádraží se dostanete za 5 minut. V okolí se nachází bary, restaurace a kavárny.

Ve fotogalerii jsou kromě reálných snímků také vizualizace, které slouží jako inspirace. Prostor není plně zařízen, a proto vždy doporučujeme sjednat si osobní prohlídku a my vám prostory rádi ukážeme.

CREAM Real Estate poskytuje služby v oblasti realit, developmentu, facility managementu, energií a asset managementu. Hlavní provozovna sídlí ve Zlíně v bývalém areálu Baťovy továrny, který z významné části vlastní a revitalizuje. Všechny budovy má v osobním vlastnictví.

Virtuální prohlídku najdete na stránce https://roundme.com/tour/234315/view/670189

Property Characteristics

Listing ID603130
LayoutStudio
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha31
Available from14/04/2020
Floor9
Building typeBrick

Additional information

Lift
MHD 3 minutes by car

What you will find nearby

Public transportSportovní hala
🚶 602 m (7 min)
Post officeZlín 1
🚶 248 m (3 min)
Shop
🚶 304 m (4 min)
BankKomerční banka
🚶 370 m (4 min)
Restaurant
🚶 142 m (2 min)
PharmacyBENU
🚶 295 m (4 min)
School
🚶 266 m (3 min)
Kindergarden
🚶 592 m (7 min)
Sports fieldSportovní hala Novesta
🚘 1,185 m (3 min)
Playground
🚶 560 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.