Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 53 m² without real estateMošnerova, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký Region

Mošnerova, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Terrace 9 m²
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 12,000


PRONAJATO !!!!!!!!!!!!!!!!

Pronájem moderního bytu 2+kk, Mošnerova ulice, Olomouc. Byt je umístěný ve 3. podlaží cihlového domu s výtahem. Byt má dva samostatné pokoje: obývák s kuchyňským koutem a ložnici. Pokoje mají východ francouzskými okny na terasu. V bytě je samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a předsíň. K dispozici je čistý sklep s možností úschovy kol. Společná kolárna v domě není. Byt je světlý a slunný. V bytě jsou nové podlahy, koberec v obýváku, dálkové topení, měřiče vody a tepla. V nedalekém okolí bytu je supermarket. Předností je docházková vzdálenost do FN Olomouc, parkování bez problémů na samostatném parkovišti, které je vlastnictvím vlastníků bytů. Další předností jsou nízké náklady na bydlení (v r. 2022 pro 3člennou rodinu 2000Kč + elektřina). V bytě je kuchyňská linka s elektrickým sporákem a troubou. Lednice a pračka není součástí vybavení. Plocha bytu bez sklepa a terasy je 53 m, plocha terasy je 9 m. Cena pronájmu je 12000 + zálohy na energii, topení +vodu. Smlouvu na elektřinu je potřeba vyřídit si s dodavetelem na své jméno. Byt je čistě na elektřinu. Byt je ideální pro zaměstnance FN Olomouc, event. pro začínající rodinu. Upřednostním dlouhodobý pronájem. Byt bude volný od 1. července 2023. Požaduji vratnou kauci ve výši dvou nájmů: 1. kauce při nastěhování, 2. kauci splatit do 6 měsíců od nastěhování. Event. přeplatky za teplo a vodné samozřejmě vracím.

Property Characteristics

Listing ID601788
Layout2+kk
Available from01/07/2023
Floor3
Building typeBrick
HeatingDistance
Užitná plocha53
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
DesigneStandard

Additional information

Terrace/deck: 9 m²
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportTyfloservis
🚶 323 m (4 min)
Post officeOlomouc 5
🚘 1,743 m (4 min)
ShopVečerka
🚶 332 m (4 min)
BankČeská pojišťovna
🚘 3,343 m (7 min)
RestaurantQueen
🚶 282 m (3 min)
PharmacyLékárna Eso
🚶 620 m (7 min)
SchoolGymnázium Olomouc Čajkovského 9
🚘 609 m (2 min)
KindergardenMŠ Vojanova
🚶 415 m (5 min)
Sports field
🚘 3,134 m (6 min)
Playground
🚶 188 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.