Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property to rent 3+kk • 100 m² without real estateBystré, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský Region

Bystré, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský RegionPublic transport 4 minutes of walking
Monthly rentCZK 8,500

+ Refundable depositCZK 16,000


Nabízíme k dlouhodobému nebo střednědobému (např. na letní sezónu) pronájmu chatu v lokalitě Bystré ve Frenštátě pod Radhoštěm. Jedná se o budovu bez č.p./č.e. nedaleko autobusové zastávky U Braunů nacházející se mezi budovami č.p. 1054 a 1862.

Cena 8.500,- Kč měsíčně je cenou při dlouhodobém pronájmu. V případě střednědobého pronájmu bude cena navýšena v návaznosti na délku pronájmu a další dohodnuté podmínky.

Chata je umístěna ve svahu na pozemku o výměře cca 1100 m2. Horní rovinatá část pozemku hraničí se silnicí (ulice vedoucí od nádraží ve Frenštátě na Bystré), ve svažité části je umístěna samotná budova. Dolní část pozemku je opět rovinatá, nachází se na ní zachovalá kůlna. Ve spodní části lze z pozemku vyjít přímo k potoku (Bystré).

Chata má 3 nad sebou umístěné obytné místnosti a dále místnosti tvořící zázemí. Spodní místnost je vzhledem k umístění nemovitosti ve svahu částečně suterénní. Toto podlaží má samostatný vchod, kromě samotné obytné místnosti je tam též kuchyňský kout, technická místnost s kotlem na ohřev teplé vody a čerpadlem (voda ze studny) a dále zastřešená terasa s výhledem směrem k potoku.

Z horní části pozemku je přístupné přízemní podlaží s obytnou místností, kuchyňkou a koupelnou. Tato obytná místnost je nyní využívána jako obývací pokoj/jídelna. Z ní lze vyjít po strmých schodech do podkroví, které slouží jako ložnice. Tato část chaty byla zrekonstruována tak, aby umožnila celoroční bydlení.

Spotřeba studniční vody je zahrnuta v nájemném,

Objekt lze využít jako chatu nebo s určitými omezeními i k celoročnímu bydlení. Objekt je nyní vybaven nábytkem,

i funkční kuchyní včetně ledničky, svítidly a dalším obvyklým vybavením (bez pračky). Preferujeme předat objekt nájemci v tomto stavu, není to však podmínkou.

Objekt má vlastní studnu, kde voda bohužel v současné době není klasifikována jako pitná. Není napojen na vodovodní řad. Odpadní vody jsou sváděny do žumpy s trativodem. Vytápěn je kamny na dřevo či brikety. Jedněmi kamny je vytápěna horní část objektu, druhými spodní. V objektu bohužel v současné době nelze zřídit trvalé bydliště (není kolaudován jako objekt k bydlení). Objekt je připojen do elektrické sítě.

Spotřeba studniční vody je zahrnuta v nájemném. Ostatní média (elektřina, dřevo na otop) nikoli.

Property Characteristics

Listing ID601696
Layout3+kk
Plot space1,100
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha100
Available from02/04/2020
Building typeBrick

Additional information

MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportFrenštát, U Braunů
🚶 380 m (5 min)
Post officeTrojanovice
🚘 2,183 m (4 min)
ShopHruška
🚘 1,562 m (3 min)
BankKomerční banka
🚘 2,631 m (5 min)
RestaurantRestaurace U Balitů
🚘 2,360 m (4 min)
PharmacyLékárna Javorník
🚘 2,815 m (6 min)
SchoolZS Trojanovice
🚘 2,348 m (4 min)
KindergardenMŠ Markova
🚘 2,305 m (5 min)
Sports fieldJezdecký klub Trojanovice
🚘 1,873 m (3 min)
PlaygroundHřiště Bezručova
🚘 1,909 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.