Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale Studio • 34 m² bez realitkyPlzeňská, Prague - Košíře

Plzeňská, Prague - KošířeEquipped • Lift
PriceCZK 4,235,000


Nabízím byt - ideální příležitost jako investice nebo moderní a pohodlné bydlení v atraktivní lokalitě nedaleko Anděla s vynikající dostupností.

Krásný prosluněný plně vybavený byt 1+kk se nachází na Praze 5 v nádherném domě z konce 18 století, mezi ulicemi Holečková a Plzeňská, v zelené zóně Košíře nedaleko známé vily Bertramka.

Rezidence U Lva je umístěna v historické částí Smíchova v památkově chráněném území. Rezidence je po celkové rekonstrukci (2013) s výtahem a krásnými společnými prostory. Vytápění řešeno vlastní plynovou kotelnou v domě. K užívání je kočárkárna s kolárnou. Vstup do domu je vybaven dvojdveřmi a zvonkovým tablem s audio panelem.

Stylově zařízený byt o celkové výměře 42,16m2 se nachází v 1 patře. Vstup do bytu z pavlačí domu, bezpečnostní dveře. Byt je velmi světlý, s orientací na jih, a díky šatně má dostatek úložného prostoru. Byt je dispozičně dobře řešen, a to zádveří a chodbou, z které se vchází do šatny s přípravou pro pračku, a do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Pokoj tvoří kuchyňský kout s kuchyňskou linkou vestavěnou na míru, jídelnou a opticky odděleným obývacím prostorem. Sprchový kout s keramickou vaničkou a bezpečnostním čirým zasklením. Kuchyňský kout s indukčni varnou deskou a troubou, digestoří, a vestavěnou chladničkou s mrazákem. Na podlazích je keramická dlažba a dvouvrstvé celodřevěné parkety, eurookna dřevěná s izolačním dvojsklem, interiérové dveře a zárubně Sapeli. Součástí bytu je sklep o velikosti 7,97m2.

Dvě stě metrů od bytu se nachází tramvajová zastávka U Zvonu, a pak pouhé dvě stanice tramvají vás spojí s nákupním centrem Nový Smíchov u stanice metra Anděl na trase B. V okolí je mnoho zeleně a park Klamovka. Automobilová dostupnost je zajištěna přímým nájezdem na nedalekém Andělu, kde vede Městský okruh ve Strahovskému tunelu.

Byt je momentálně pronajatý spolehlivým nájemcem, existuje moznost převedeni nájemní smlouvy na nového vlastníka, nebo ukončení jí po domluvě.

Prosím, RK nekontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID601584
LayoutStudio
Available from02/04/2020
Floor1
Building typeBrick
ReconstructionComplete
RizikaPrověřit »
Floor space34
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD
DesigneLuxurious

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.