Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 60 m² without real estateZahradnická, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region

Zahradnická, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region
PriceCZK 3,950,000


Slunný byt 3+kk o výměře 60 m2 ve velmi žádané a klidné lokalitě, přitom v bezprostřední blízkosti centra Brna, na ulici Zahradnická.

Bytová jednotka je umístěna v památkově chráněném novorenesančním cihlovém domě ve 3. patře. Dům i samotný byt prošli rozsáhlou rekonstrukcí.

Tři neprůchozí pokoje nabízí výhled na východ z ložnice a pracovny a na západ z obývacího pokoje.

Koupelna se sprchovým koutem je v moderním světle zeleném stylu, s podlahovým topením. Toaleta se nachází v samostatné místnosti. Přípravu teplé vody včetně vytápění poskytuje samostatný plynový kotel.

Byt má vysoké stropy s výškou 3,2 metru, což umožnilo realizaci vyvýšeného patra nad kuchyní, kde se nachází úložné prostory, knihovna a další prostor na spaní. Podlahová plocha se tak zvětšila o 5 m2. každé místnosti najdete množství úložných prostorů.

Byt je svou dispozicí vhodný jako trvalé bydlení pro rodinu a také jako investiční byt. Jeho poloha blízko centra a v těsné blízkosti několika vysokých škol zaručuje bezproblémové obsazování kvalitními nájemníky. V obou případech jsou velkou výhodou nízké provozní náklady.

K bytu náleží nadstandardně velký sklep 12 m2 a navíc jsou k dispozici společné sklepní úložné prostory.

Centrum města je vzdálené 15 min pěšky, tramvají 5 minut. V blízkosti domu je dopravní uzel Mendlovo náměstí, nábřeží Svratky s cyklostezkou, dva parky, nemocnice a veškerá občanská vybavenost. Do 10 minut dojdete také na Pedagogickou fakultu MUNI, Fakultu architektury VUT, prestižní Gymnázium JG Mendela nebo základní i mateřskou školu.

Property Characteristics

Listing ID600810
Layout3+kk
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG
Floor space60
Available from01/07/2020
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.