Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 45 m² without real estateU Libeňského pivovaru, Prague - Libeň

Reserved
U Libeňského pivovaru, Prague - LibeňPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 18,000

+ Service chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 20,000


Pronájem zařízeného loftového bytu 2+kk s balkonem – 45 m2, 3. podlaží moderní nízkoenergetické novostavby na Praze 8. Orientace bytu do klidné zeleně s příjemných chládkem odpoledne i za horkého léta. Soukromí.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (lednička s mrazákem, sklokeramická varná deska, digestoř, el. trouba, myčka nádobí), modulárním gaučem a rozkládacím jídelním stolem. Z obývacího pokoje se vstupuje na balkón. V dolní části bytu je také koupelna s vanou, toaletou a pračkou. Dále vstupní chodba s prostornou skříní. V horní části bytu se nachází ložnice s dubovou manželskou postelí a futonem, šatní skříň, křeslo. K bytu může náležet, po domluvě, i sklep. V bytě je zaveden internet od UPC. K bytu náleží sklep. V ulici je dobrá možnost parkování. Byt se nachází na Metru B – Palmovka, cca 5 min chůze, v docházkové vzdálenosti jsou také zastávky tram, bus. V okolí je veškerá občanská vybavenost – supermarket na začátku ulice, večerky v okolí, 2 minuty od bytu fitness centrum, kavárny, restaurace, obchůdky atd. Byt je v klidné ulici nedaleko krásného Libeňského zámečku, v blízkosti Thomayerových sadů, Vltavy a zelené stezky vedoucí až do Troje.

Cena 20 000, nájomné 18000+ 2000 poplatky. Volný od 1. října 2020.

Furnished loft apartment 2 + kk with balcony - 45 m2, 3rd floor of a modern building in Prague 8. Orientation of the apartment to the quiet green, with pleasant shade in the afternoon and hot summer. Privacy.

The interior of the apartment consists of a living room with a fully equipped kitchenette (fridge / freezer, electric hob, hood, electric oven), a modular sofa and a dining table. From the living room you enter the balcony. In the lower part of the apartment is also a bathroom with tub and toilet, entrance hall and a spacious wardrobe. The upper part of the apartment consists of bedroom, with oak double bed and futon, spacious wardrobe, armchair. The cellar can by part of the agreement. The apartment is located on the metro B - Palmovka, about 5 minutes walk, within walking distance are also tram, bus. There are all civic amenities - supermarket at the beginning of the street, convenience stores, 2 minutes from the apartment fitness center, etc. The apartment is in a quiet street near the beautiful Libensky zámek, in the meander of the Vltava, near the bike trail up to Troja.

Property Characteristics

Listing ID600764
Layout2+kk
Available from01/10/2020
Floor3
Building typeOther
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
Užitná plocha45
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná
HeatingDistance

Additional information

Balcony
MHD 3 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportLibeňský zámek
🚶 283 m (3 min)
Post officePraha 8
🚶 787 m (9 min)
ShopAlbert
🚶 270 m (3 min)
BankČeská spořitelna
🚶 502 m (6 min)
RestaurantRestaurace U Rokytky
🚶 278 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚶 313 m (4 min)
SchoolZákladní škola Bohumila Hrabala – Zenklova
🚶 385 m (5 min)
Kindergarden
🚘 2,216 m (6 min)
Sports fieldSokol Libeň
🚶 353 m (4 min)
Playground
🚶 223 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.