Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 55 m² bez realitkyBydžovského, Prague - Malešice

Bydžovského, Prague - Malešice
PriceCZK 4,090,000


Byt 2+1 poblíž Malešického parku hledá majitele. Je orientovaný na dvě světové strany a díky poloze ve 4. patře nabízí velmi pěkný výhled do okolí. Byt je po čerstvé větší rekonstrukci - nové rozvody elektřiny a vody, renovované parkety a zrekonstruované jádro.

Může být ideálním místem pro život mladého páru nebo někoho, kdo je single, vhodný i jako investice (lze pronajímat). Měsíční poplatky jsou velmi nízké (cca 2700 Kč + elektřina).

Hlavní místnost (22,6 m²) je aktuálně zařízena jako obývací pokoj s pracovním koutem, orientace pokoje je na jihovýchod. Menší místnost (13,8 m²), která je nyní zařízena jako ložnice, má okna na severozápad a v létě se nad střechami protějšího domu tyčí vrcholky stromů Malešického parku.

Do kuchyně (8,7 m²) se vchází z chodby a je dost velká i pro jídelní stůl. Kuchyňská linka je zachovalá a plně funkční.

Do všech místností je přístup z chodby, po jejíž celé jedné stěně je velká vestavěná skříň. Koupelna s vanou je po rekonstrukci, k dokončení zbývá pouze výběr skla popř. luxferů do okénka, které do místnosti přináší světlo. Stěny v koupelně jsou připraveny na obklady. Toaleta je oddělená od koupelny. Ano a je tu i sklep (2 m²) a můžete ho vidět :). Byt můžete shlédnout i na:

https://www.youtube.com/watch?v=qBUtRjYmX5A

Dům leží v tiché ulici a lokalita je celkově velmi klidná, 2 minuty chůze od rozlehlého Malešického parku (9 hektarů zeleně s cvičebními prvky, speciálními cvičišti pro psy i vodní kaskádou).

Nad parkem je sportovní areál Hector, který nabízí tenisové kurty, beach volejbal, squash, posilovnu, bowling, saunu a restauraci s dobrou kuchyní. V okolí bytu je dostatek i dalších příjemných restaurací a kaváren, za rohem Lidl a Billa.

V docházkové vzdálenosti je poliklinika, ZŠ, MŠ i městská knihovna, v dosahu také sportovní park Gutovka a Malešický les.

Metro Želivského 5 min, metro Skalka 10 min MHD, takže i v centru Prahy jste za chvíli.

Dům bez výtahu je po celkové rekonstrukci vč. zateplení, výměny stoupaček a nových oken. Je v družstevním vlastnictví, což ušetří kupujícímu cca 160 000 Kč na dani z převodu. Velmi dobře hospodařící družstvo s našetřenými prostředky ve FO. Anuita splacena. PENB - úsporná C.

S financováním případně pomůže náš finanční poradce, který dokáže opravdu hodně. Právní servis zajištěn.

Byt je volný a ihned k nastěhování, je částečně vybavený a ostatní nábytek je možné po dohodě přenechat. V případě dotazů či zájmu o prohlídku volejte nebo pište na kontakt pod inzerátem. Jsem přímý majitel a rád bych zatím vynechal asistenci RK.

Preferuji vážné zájemce, při rychlém jednání dohoda jistá.

Těším se na Vás při prohlídce.

Property Characteristics

Listing ID600493
Layout2 bedroom
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCC
Floor space55
Available from27/03/2020
Floor5
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.