Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 104 m² without real estateÚvoz, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Úvoz, Brno - Veveří, Jihomoravský RegionPartially equipped • Lift
Monthly rentCZK 20,000

+ Service chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 40,000


Pronajmeme dlouhodobě prostorný byt v centru Brna na ulici Úvoz v 3.np s výtahem do mezipatra v secesním domě z roku 1913. Byt je po rekonstrukci na podzim 2017 (nová kuchyň na míru, rekonstrukce podlah, dveří, toalety, kotel, etážové topení, výmalby), od té doby byl téměř výhradně užíván jedním nájeníkem. Dispozičně jde o 3 velké pokoje (přes 20 m2) a jeden menší - původně pokoj pro služku. Kuchyň rovněž ve velkém prostoru s jídelním stolem. Kuchyň a jeden pokoj situován do ulice, dva velké, balkón a zmíněný menší pokoj do klidného vnitrobloku. Dřevěná eurookna do ulice zajišťují dobrou zvukovou izolaci od hluku ulice.

V jedné z ložnic je rozáhlá vestavěná skříň, jinak je byt částečně vybaven (postele, jídelní stůl, sofa). Rohová vana v koupelně. Rychlý internet kabelem UPC.

Lokalita je znamenitá dostupností centra i odpočinkových zón na Kraví hoře a Špilberku. Možnost využití uzavřené rekonstruované sklepní kóje. Parkování na ulici Gorkého a Grohova v modré zóně.

Volný dle domluvy ihned.

We would like to offer you a spacious flat in the heart of the flowing hipster's part of Brno. It's been through a complex reconstruction in 2017. There are three large rooms and one small. The kitchen includes a big dining room. Fast cable internet is provided. Partly equipped (can be accommodated upon to client's requests). Parking is possible in blue zones nearby.

Close to both downtown and parks at Špilberk and Kraví hora. A perfect flat for families or IBM (and similar) employees. English speaking clients are welcome.

Property Characteristics

Listing ID600362
Layout4+kk
Available from01/04/2020
Floor3
Building typeBrick
AgeOver 50 years
ReconstructionInterior
Užitná plocha104
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingGas boiler
DesigneStandard

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.