Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 57 m² bez realitkyKováčska, Šamorín - Šamorín, Trnavský Region

Kováčska, Šamorín - Šamorín, Trnavský Region
Monthly rent€550

+ Poplatky za služby€550
+ Vratná kauce€600


Ponúkam na prenájom dvojizbový byt, príjemný a tichý v dobrej lokalite na prvom poschodí, v Šamoríne blízko synagógy (57m2). Byt má podlahové kúrenie, klimatizáciu, vstavaný nábytok, balkón, a dvor o ktorý sa delí s troma susedmi. Je tam veľká kúpeľňa, separé záchod z predsiene. 5 minút pešo do stredu mesta, obchodov - Tesko, a 7 minút autom na železničnú stanicu Kvetoslavov. Cena je 550 euro mesačne, čo zahŕňa všetky výdavky - internet, TV, elektrina a parkovné.

Offering to rent a very nice two-room Apartment on the first floor in a quiet building in Samorin near to the Synagogue. Floor area 57m2. The apartment has underfloor heating, air conditioning, a lot of built-in storage, a balcony, and a shared backyard with the other three neighbours. It has a large bathroom and a separate toilet off the entrance hall. Just 5 minutes walk to the centre of Samorin or Tesco and a 5-minute drive to the Kvetoslavov train station carpark. 550 euros monthly including all costs – internet, TV, energy, and parking.

Property Characteristics

Listing ID599440
Layout2 bedroom
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCA
Floor space57
Available from18/03/2020
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.