Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 140 m² without real estateVrbátky - Dubany na Hané, Olomoucký Region

Vrbátky - Dubany na Hané, Olomoucký Region
PriceCZK 5,650,000


Nabízím k prodeji RD, který právě prochází celkovou rekonstrukcí. Po rekonstrukci bude mít dům novým majitelů jistě co nabídnout. V dispozičním zadání pro architekta bylo na prvním místě světlo, na druhém místě funkčnost a na třetím prostor. Výhled z mezonetu do otevřené krajiny směrem k Olomouci Vás nadchne a neomrzí. K domu náleží zahrada se samostatným přístupem ze zadní cesty, kde může být vytvořena dílna nebo garáž. Parkování je řešeno vyhrazeným stáním pro dva osobní automobily. Dům je řešen jako 2 podlažní s podkrovním mezonetem. RD prochází rozsáhlou rekonstrukcí zahrnující nové podlahy, schodiště, komín i střechu. Zcela nové budou i rozvody elektřiny, vody a odpadu. Dům bude rovněž pečlivě zaizolován. Severovýchodní a Jihozápadní orientace domu Vám zajistí příjemné celodenní světelné podmínky. Navíc budete mile překvapeni krátkou dojezdovou vzdáleností do Olomouce. Termín dokončení 05/2020.

Dispozičně je RD řešen jako 4+kk s mezonetem. K domu náleží oplocená zahrada. V přízemí domu se nachází vstupní hala, kuchyně s jídelnou, prostorný obývací pokoj, technické zázemí a wc se sprchou. Otevřené schodiště do druhého podlaží horizontálně rozšiřuje prostor domu a zároveň umožňuje dodatečné prosvětlení. V druhém podlaží se nachází ložnice se samostatnou šatnou, dětský pokoj a koupelna s vanou, wc i bidetem. Točité schodiště ve 2.NP Vás vyvede do podkrovního mezonetu, který může být dále rozdělen a nebo může sloužit jako Vaše kancelář, popřípadě další dětský pokoj. Primární topení je řešeno přes plynový kotel vodním podlahovým topením. Sekundární topení je řešeno krbovou vložkou. Okna jsou navržena v provedení izolačních troj skel od německého výrobce Veka. Nová střech bude zateplena minerální vatou a pokryta profilovanou plechovou střechou. Dům bude dokončen s vnitřními omítkami, venkovní zateplenou fasádou, podlahou, interiérovými obložkovými dveřmi a venkovní zámkovou dlažbou. Barevné provedení domu bude provedeno ve světlé omítce v kombinaci s šedou antracitovou střechou, svody i okenními a dveřními prvky rovněž v antracitové barvě.

Nabízíme Vám možnost rezervace RD. Složení zálohy Vám umožní dle Vašeho přání individuální úpravu ve vybavení a dokončení domu.

Více informací můžete nalézt na www.rddubany.cz

Property Characteristics

Listing ID598177
Layout4+kk
Available from31/05/2020
ConditionUnder construction
EPCB - Velmi úsporná
ReconstructionComplete
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »
Užitná plocha140
Fully furnishedUnfurnished
Plot space517
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneStandard
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.