Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 55 m² without real estatePrague - Strašnice

Prague - Strašnice
PriceCZK 4,800,000


Zvažujete možnost vlastního bydlení pro jednotlivce, pár, či malou rodinu, případně pořízení investiční nemovitosti? Byt v družstevním vlastnictví (se splacenou anuitou) s dispozicí 2+1 s lodžií přístupnou z bytu . Byt má velikost 55,5 m2 a skládá se ze dvou světlých pokojů a samostatné kuchyně. Nachází se ve 3 patře malého čtyřpatrového domu a nabízí hezké výhledy do zeleně, kolem domu jsou pouze parky a žádné hlučné silnice. K bytu náleží sklep 2 m2, v přízemí je zabezpečená kočárkárna a kolárna. Byt je po rekonstrukci, zděné jádro, jsou zde nové štuky a původní parkety. V předsíni je velká vestavěná skříň. Byt je dobře dispozičně řešený, orientace je na dvě světové strany, jih a sever, a jižní okno je stíněno lodžií: což oceníte zejména v nadcházejících horkých létech.

Nemovitost se nachází 6 minut od zastávky metra Želivského.Dům je zateplen a po celkové rekonstrukci, anuita je zaplacená. V blízkosti je škola, školka, poliklinika, obchody, krásný Malešický park a lesík. Financovat lze hypotečním úvěrem se zástavou na jiné nemovitosti, nebo vlastními finančními prostředky. U tohoto bytu neplatíte daň z nabytí nemovitosti.

Property Characteristics

Listing ID598038
Layout2 bedroom
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha55
Available from08/03/2020
Floor3
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.