Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 103 m² without real estatePartyzánská, Javorník - Javorník-ves, Olomoucký Region

Partyzánská, Javorník - Javorník-ves, Olomoucký RegionParking • Garage
PriceCZK 1,450,000


Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům typu Okál v obci Javorník, v klidné části obce. Dům je přístupný z uliční strany, včetně vjezdu do garáže a parkování dalších vozidel podél domu.

Dům je třípodlažní. Obytné je zvýšené 1. nadzemní podlaží. Dům je zcela podsklepený, podkrovní prostory umožňují vestavbu dalších obytných místností. Dům je napojen na všechny rozvody inženýrských sítí.

Obytnou část tvoří vstupní chodba (2,11m2) se schodištěm do podkroví (3,55m2) a samostatným WC (1,91m2). Následuje chodba (9,03m2), z které je vstup do ostatních pokojů - kuchyně (8,79m2), jídelna (4,31m2) spojená s obývacím pokojem (24,9m2), ze kterého je možný vstup na balkon, dva dětské pokoje (9,70m2, 14,6m2), ložnice (17,71m2) a koupelny s WC (6,07m2).

Sklepní prostory tvoří garáž pod celou pravou částí domu (vjezd z ulice, možnost výstupu na zahradu), dále sklad (13,08m2), letní kuchyně (24,9m2) a dvě technické místnosti. Plocha sklepa odpovídá ploše 1. nadzemního podlaží.

 

Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody samostatným plynovým ohřívačem vody se zásobníkem. Obě zařízení jsou umístěna v technické místnosti v suterénu. V domě byla provedena rekonstrukce rozvodů vody (plast) a topení (měď), radiátory jsou původní. Dům je napojený na obecní vodovod a splaškovou kanalizaci. Elektřina 400 V, rozvody vesměs Al vodiči.

Okolo domu se nachází zahrada. Před domem v okrasné podobě, po stranách domu a za ním v užitkové podobě - část tvoří záhony a část malý sad s ovocnými stromy.

Dům byl dlouhodobě obýván a byla u něj prováděna běžná údržba. Stav domu dobrý a umožňuje okamžité nastěhování.

Dům bez zadlužení a věcných břemen.

Průkaz energetické náročnosti budovy se zpracovává, uvedena třída G.

Property Characteristics

Listing ID596212
Layout4+1
Available from01/12/2020
ConditionVery good
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »
Užitná plocha103
Fully furnishedUnfurnished
Plot space560
Building typeWooden
Age30 - 50 years
DesigneStandard
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Parking
Cellar
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.