Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 74 m² without real estateDůlce, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký Region

Důlce, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký RegionLift
Monthly rentCZK 10,900

+ Service chargesCZK 1,900
+ Refundable depositCZK 18,000


K dlouhodobému pronájmu nabízíme částečně zrekonstruovaný vybavený byt o velikosti 3+1 (74,4 m2) s balkónem v udržovaném domě v centru města Ustí nad Labem, v ulici Důlce. Vybavený byt se nachází ve 2. patře domu s výtahem. Z bytu je krásný výhled do dvora i ulice. Byt se skládá ze vstupní chodby s komorou a úložným prostorem, dále z ložnice odkud je vstup na balkón, vybavená dvoulůžkem, 2 x skříň, 2x noční stolek, toaletka, druhý pokoj je vybavený jednolůžkovou postelí s úložným prostorem, skříň. V obývacím pokoji rozkládací pohovka, obývací stěna, konferenční stolek a dále je zde jídelní stůl + 4 židle. V kuchyni nová kuchyňská linka včetně spotřebičů jako lednice/mrazák, elektr. trouba, plynový sporák, nádobí. V nové koupelně sprchový kout, toaleta, pračka, umyvadlo s osvětlenou galerkou. Podlahy: v pokojích parkety, ostatní místnosti dlažba.

K bytu patří i sklep. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, centrum, obchody, vlakové nádraží 3-5 min. chůzí. Vhodné pro 2-4 osoby, rodinu.

Měsíční nájem: 10.900 CZK +1.900 CZK služby (pro 2 osoby). Elektřina a plyn se převádí na nájemce.

Doporučujeme!

Property Characteristics

Listing ID596104
Layout3+1
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha74
Available from20/02/2020
Floor2
Building typeBrick

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.