Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 54 m² without real estateOravská, Prague - Strašnice

Reserved
Oravská, Prague - Strašnice
PriceCZK 4,300,000


Nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví o celkové podlahové ploše 54 m2, situovaný ve 4.patře panelového domu bez výtahu v žádané lokalitě Prahy 10 Strašnice s úžasným výhledem do strašnické aleje. Bytová jednotka má již nové vyzdívané jádro s dělenou kuchyní (8,5m2), WC a koupelna s vanou po rekonstrukci, přístupné z prostorné předsíně bytu (7,25m2) s vestavěnou skříní. V jižně orientovaném obývacím pokoji (18,5m2) s lodžií a v ložnici (14m2) s orientací na sever jsou na podlahách původní parkety, v chodbě a kuchyni je položeno nové lino. Nízké poplatky. Dům je po celkové revitalizaci: plastová okna, nové stoupačky, nové bezpečnostní dveře, je zateplený a dobře udržovaný. SVJ v naprosto perfektním stavu (finančí rezervy): tento rok jsou schváleny opravy chodníků před a za domem a kompletní revitalizace vnitřních prostor domu včetně domovních telefonů, osvětlení apod.

Je zde veškerá občanská vybavenost s dopravní dostupností 7min pěšky na metro Strašnická a 5min na metro Skalka. Bus zastávka 188 (4min) a 175 (2min) - RK prosím nevolat

Property Characteristics

Listing ID595986
Layout2 bedroom
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha54
Available from01/03/2020
Floor4
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.