Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 84 m² without real estateV Portyči, Písek - Písek, Jihočeský Region

V Portyči, Písek - Písek, Jihočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Garage
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 20,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný byt o velikosti 3+kk, obytná plocha 79m2 + balkon 5 m2 + sklep 2,4 m2 . Byt se nachází v 1. patře v zástavbě novostaveb, kde kolaudace bytového domu proběhla v roce 2009.

Dispozičně byt nabízí prostornou chodbu s vestavěným nábytkem, šatní stěnou , samostatné WC, koupelnu s vanou a WC, dále prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelním koutem. Kuchyňská linka byla vyrobena na míru a je vybavená vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, trouba, mikrovlnka, sklokeramická varná deska, digestoř, myčka ). Následně jsou v bytě dva samostatné pokoje , jeden využíván jako ložnice , druhý jako dětský pokoj. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2017 (podlahy, omítky, nábytek, kuchyň). Byt je velmi vkusně a kvalitně zařízen věstavěným nábytkem v kombinaci lesku a masívního dubového dřeva doplněný LED osvětlením. Byt zůstává z větší míry zařízen

Vstup na balkon je možný z obývacího pokoje, popřípadě z ložnice a umožňuje venkovní posezení a relaxování protože celý byt je směřován do vnitrobloku se zahradou a dětským hřištěm , nejste rušeni hlukem silnic a aut.

K bytu náleží sklep na uskladnění vašich věcí s policemi a regálem. K bytu dále patří garážové stání v podzemní garáži pro jeden automobil.

Byt nabízí příjemné bydlení v centru města Písku jen 200 m od Starého mostu, 3 minuty pěšky od historického centra . Občanská vybavenost v okolí je rozsáhlá, v místě jsou kavárny, restaurace, dětské hřiště, přímo před bytovkou je Kino a posilovna, vedle bytového domu je matěřská školka.

Property Characteristics

Listing ID595965
Layout3+kk
Available from01/05/2021
Floor1
Building typeBrick
DesigneLuxurious
Užitná plocha84
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Balcony
Parking
Garage
Cellar
Lift
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPísek, Dvořákova
🚶 222 m (3 min)
Post officePísek 4
🚶 483 m (6 min)
ShopCOOP
🚶 254 m (3 min)
BankČSOB
🚶 600 m (7 min)
Restaurant
🚶 278 m (3 min)
PharmacyLékárna U Orla
🚘 2,233 m (3 min)
School
🚶 356 m (4 min)
Kindergarden5. Mateřská škola - Fügnerovo nám. 47
🚶 636 m (8 min)
Sports fieldSokol Písek
🚶 737 m (9 min)
Playground
🚶 605 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.