Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 57 m² without real estatePalackého, Jablonec nad Nisou - Rýnovice, Liberecký Region

Palackého, Jablonec nad Nisou - Rýnovice, Liberecký Region
PriceCZK 2,100,000


Nabízím k prodeji dobře dispozičně řešený slunný byt 2+1, 57 m2 v žádané lokalitě Jablonce nad Nisou - Mšeno nad Nisou, nedaleko Jablonecké přehrady - družstevní vlastnictví (převoditelný do OV). Byt se nachází ve zvýšeném přízemí zrevitalizovaného panelového domu - vlastní plynová kotelna, nová střecha, výtah dle EU, vchodové dveře na čip, chodby, kamerový systém,aj. Byt je rekonstruovaný s novými spotřebiči - vestavěná horkovzdušná trouba vč. plynové varné desky a digestoře...., prostorný obývací pokoj s laminátovou plovoucí podlahou, ložnice , koupelna s vanou, umyvadlem a místem pro pračku + samostatné WC, větší předsíň s věstavěnými skříněmi, nové rozvody vody a kanalizace, revitalizace chodeb, výhodou jsou nízké náklady na provoz bytu.

Příjemné a klidné bydlení nedaleko Jablonecké přehrady, v pěší dostupnosti všechny služby - MHD, ZŠ, MŠ, nákupní centrum Kaufland, sportovní vyžití - cyklotrasa na JIzerky, běžecké tratě, aj.. Doporučuji prohlídku bytu

Property Characteristics

Listing ID595923
Layout2 bedroom
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha57
Available from01/03/2020
Floor1
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.