Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 79 m² without real estateGebauerova, Ostrava - Přívoz, Moravskoslezský Region

Gebauerova, Ostrava - Přívoz, Moravskoslezský Region
PriceCZK 1,490,000


Prodám byt 2+1 v osobním vlastnictví o výměře 79 m2 s balkonem. Byt se nachází ve třetím patře cihlového domu na ulici Gebauerova. V bytě proběhla zdařilá rekonstrukce zahrnující elektřinu v mědi, koupelnu, kuchyni, WC a podlahy ve všech místnostech. Byt má výbornou vnitřní dispozici. Velká obytná kuchyně s novou kuchyňskou linkou, poskytuje dostatek místa pro stolování a odpočinek, dětský, či pracovní koutek. Oba vzdušné světlé, prostorné pokoje mají samostatný vchod a nová plastová okna. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem. K bytu náleží uzavřený, upravený dvůr a velký sklep. Dostupnost bytu je výborná, včetně dostatku parkovacích míst. V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost, Komenského sady, plavecký bazén, tenisové kurty. Cena bytu

1 490 000 Kč je stejně příznivá, jako nízké měsíční náklady na bydlení. Pro bližší informace volejte 603 548 863.

We are offering for sale our large and comfortable apartment in the centre of Ostrava. The apartment is situated on the 3rd floor of an ancient, but well maintained building at Gebauerova street. It´s 79 m2 big, includes kitchen, 2X bedroom, bathroom, toilet, pantry and a balcony. There is a huge cellar, that belongs to it as well. A common garden offers a nice relax from spring to autumn. Wide streets garants a lot of parking space. Fast growing neighborhood. Local school. Great oportunities for kids with families. Suitable for living or for investment.

Property Characteristics

Listing ID595704
Layout2 bedroom
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha79
Available from17/02/2020
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.