Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 52 m² without real estateKodaňská, Prague - Vršovice

Reserved
Kodaňská, Prague - VršovicePublic transport less than a minute of walking • Equipped • Lift • Balcony 3.1 m²
Monthly rentCZK 22,000

+ Service chargesCZK 1,500
+ Utility chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 22,000


Patrový dům Maison Blanche se nachází na rohu dvou ulic Kodaňská a Žitomírská. Dům a byt jsou nově rekonstruovány, zatímco architektonické prvky se dochovaly.

Nabízíme pronájem dvoupokojového bytu s balkonem ve 3.nadzemním podlaží. V bytě jsou dřevěné parkety, repasované dveře a nová okna. Byt je kompletně vybaven a připraven k nastěhování. Kuchyň je také plně vybavená, včetně nádobí, myčky a ledničky. Součástí je také pračka se sušičkou se sušákem a žehlícím prknem.

Umístění je výborné– velmi blízko centra města s rychlou dostupností do hlavních pražských lokalit, ihned u domu je autobusová zastávka (Slovinská). Velmi blízko se pak nachází tramvajová zastávka Vršovické náměstí a Orionka. V dochozí vzdálenosti je také metro Flora, popř. Náměstí Míru, nebo Jiřího z Poděbrad. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost - Tesco, malé obchůdky s potravinami, restaurace, kavárny, drogerie, školy, školky. Jistě oceníte také širokou možnost sportovního vyžití - joga, box, TRX, běh. V okolí také najdete velmi populární park Grebovka a nebo Heroldovy sady.

Byt je ideální pro jednotlivce a nebo pár, bohužel domácí mazlíčci zde bydlet nebudou moct, především kvůli dřevěné podlaze, která by se poškrábala.

Těšíme se na setkání!

Enjoy your stay in a romantic place called Maison Blanche. The flat is located to the Neo-Gothic six -storey house on the corner of two streets Kodaňská and Žitomírská. Both the house and flat are newly reconstructed while the architectural elements have been preserved. Lovely double room flat with a peaceful green view from the bedroom part and a live view from the kitchen-living room part. You can also enjoy time at the balcony which is connected directly to the flat. The flat includes dishwasher, washine machine with dryer.

This location is very pleasant for coffee lovers - I love Café Jen where you can have a very delicious coffee and breakfast (during whole day). As for the food I would recommend you Jiná krajina (trendy food, mix), Pizza Fresh (Italian) or Pho Tuan Lan (Vietnamese cuisine) and Neklid (Czech beer with typical Czech food).

The location is just amazing – very close to the city centre and shortly accessible to the main Prague locations, Just next to the house there is a bus stop (Slovinská) which goes very often (average around 5 minutes) and can take you the subway (closest is Náměstí míru - green line A or Florenc red line C) or you can take a tram (maximum 5 minutes by walking) from the Vršovické náměstí (closest subway I.P.Pavlova, Karlovo náměstí) or Orionka (closest subway Flora, Želivského). For example you will get to the Muzeum (Václavské náměstí) in maximum 15 minutes by bus and walking.

Property Characteristics

Listing ID595218
Layout2+kk
Available from01/02/2024
Floor3
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious
Užitná plocha52
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony: 3.1 m²
MHD 1 minute on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportSlovinská
🚶 45 m (1 min)
Post officePraha 101
🚶 507 m (6 min)
ShopMini Market
🚶 36 m (0 min)
BankRaiffeisenbank
🚶 283 m (3 min)
RestaurantRed Chilli
🚶 3 m (0 min)
PharmacyU Bílé labutě
🚶 282 m (3 min)
SchoolZŠ Karla Čapka
🚶 72 m (1 min)
KindergardenMŠ Kodaňská
🚶 228 m (3 min)
Sports field
🚶 577 m (7 min)
Playground
🚶 299 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.