Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property to rent bez realitkyTáborová, Smržovka - Smržovka, Liberecký Region

Táborová, Smržovka - Smržovka, Liberecký Region
Monthly rentCZK 0


Chalupa Amálka - ubytování Smržovka - Jizerské hory. Chalupa Amálka je prostorná rekreační chalupa nacházející se u obce Lučany nad Nisou v lokalitě obcí Nová Ves nad Nisou a Smržovka v okrese Jablonec nad Nisou. Stylová chalupa se nachází na polosamotě u lesa, kde oceníte klid a nádherný výhled na Jizerské hory. Amálka je ideálním místem pro ty, kteří milují turisitku, cykloturistiku, aktivní dovolenou s dětmi i bez. To ovšem neznamená, že se na chalupě nebo u ní nedá lenošit celý den. Značené turistické tratě a cyklotrasy vedou kolem chalupy.

Chalupa Amálka má tři podlaží. V přízemí se nachází vstupní hala s kachlovými kamny, posezením a útulným lůžkovým prostorem pod schodištěm, který je řešen jako 2 možné přistýlky nebo jako odpočívárna po nedělním řízku.

Dále velký obývací pokoj s velkým dřevěným jídelním stolem a stylovou lavicí, sedací souprava s konferenčním stolkem, kachlová kamna, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem.

V tomto prostoru se nachází i plně vybavená kuchyně, kde je připravena myčka, plynový sporák, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, varná konvice, kávovar na mletou kávu a kávovar na kapsle, toaster, které můžete u nás zakoupit, bar s výčepním zařízením.

V přízemí domu se také nachází samostatné WC a sprchový kout. Součástí přízemí je dvoulůžkový pokoj Studnice s manželskou postelí. Další 3 mezonetové apartmány v prvním patře chalupy. Všechny mezonetové apartmány mají v přízemí manželskou postel a sociální zařízení. V podkroví apartmánu jsou pak umístěny další postele. Názvy pokojů jsou inspirovány rozhlednami Jizerských hor.

Ložnice a pokoje:

Pokoj Královka – manželská postel, v podkroví další 4 lůžka, masážní vana pro 2 osoby, WC.

Pokoj Slovanka – manželská postel, v podkroví další 2 lůžka, v koupelně je masážní sprchový kout a WC.

Pokoj Bramberk – manželská postel a jedno lůžko v přízemí apt, jedno lůžko v podkroví, v koupelně je masážní sprchový kout a WC.

Pokoj Studnice - dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí. Samostatné WC a masážní sprchový kout jsou vedle pokoje.

V přízemí pod schodištěm se nachází útulný lůžkový prostor, který může sloužit jako 1-2 přistýlky.

Sociální zařízení: 2x koupelna s WC a sprchovým koutem, 1x koupelna s masážní vanou pro 2 osoby a WC, 1x samostatné WC, 1x samostatný sprchový kout.

Za chalupou je venkovní terasa s posezením, velkým kotlíkovým grilem, trampolínou a dětské venkovní hřiště s houpačkami. Další posezení s nádherným výhledem je u ohniště pod lesem. V červenci a srpnu je k dispozici venkovní vyhřívaná vířivka.

Pro milovníky vín máme vlastní vinný sklípek (s úhradou vín dle skutečné spotřeby). Pro náročné turisty a lyžaře máme profi elektrický vysoušeč na boty a lyžařskou obuv - celkem na 4 páry. Pračka a sušáky na prádlo najdete v technické místnosti.

Uložení pro kola/lyže je možné v uzamykatelném přístavku za chalupou. Pozemek je částečně oplocený, parkování aut je přímo u objektu.

Property Characteristics

Listing ID594969

Additional information

MHD 3 minutes by car

What you will find nearby

Public transportSmržovka, prům.zóna
\uD83D\uDE98 1,794 m (3 min)
Post officeNová Ves nad Nisou
\uD83D\uDE98 3,374 m (3 min)
ShopPotraviny
\uD83D\uDE98 3,084 m (5 min)
BankČeská spořitelna, Smržovka
\uD83D\uDE98 3,043 m (5 min)
RestaurantRestaurace Berany
\uD83D\uDE98 1,456 m (4 min)
PharmacyU doktora z hor
\uD83D\uDE98 2,967 m (5 min)
SchoolZákladní škola
\uD83D\uDE98 5,367 m (10 min)
KindergardenMateřská škola
\uD83D\uDE98 5,347 m (10 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 1,929 m (3 min)
Playground
\uD83D\uDE98 2,544 m (4 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.