Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+1 • 180 m² without real estateEliášova, Prague - Bubeneč

Reserved
Eliášova, Prague - BubenečPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Lift • Cellar 10 m²
Monthly rentCZK 35,000

+ Service chargesCZK 790
+ Utility chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 50,000


Pronájem přímo od majitele. Prosím o kontaktování skrze formulář v inzerátu. Během dne pracuji a není v mých silách přijímat všechny hovory. Děkuji za pochopení.

Nabízím k dlouhodobému pronájmu světlý podkrovní byt v Praze 6, Bubeneč. Byt má JV orientaci oken a nachází se ve 4. patře s výtahem. Je po částečné rekonstrukci. O celkové výměře 180 m čtverečních. K bytu náleží sklep 10m čtverečních. Parkování možno před domem (příčné/kolmé stání), modrá zóna.

Byt je zařízen jen částečně a Vy si tak můžete interiér doladit podle svého stylu (fotografie zobrazují původní vybavení bytu). Kuchyňská linka je ve tvaru L, ve vysokém lesku vínově červené barvy - v kombinaci se světle šedými pracovními deskami a nerez ledničkou zn.Samsung. Kuchyně dále disponuje nerez plynovým sporákem a elektrickou troubou. Kuchyň je umístěna v samostatné místnosti se dvěma okny a do kuchyně se vejde jídelní stůl běžné velikosti. Z kuchyně je dále volný průchod do prostorného obývacího pokoje. Koupelna disponuje rohovou vanou a umyvadlem s praktickými skříněmi. V koupelně je umístěn nový plynový kotel, který zajišťuje ohřev TUV a vytápění bytu. Toaleta je v samostatné místnosti. V hlavní ložnici je velká šatní skříň se spoustou úložného prostoru. Další prostor vám poskytne navazující komora, která může sloužit jako šatna/úložiště sezonního oblečení.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost (200m od stanice metra A - Hradčanská, a stejnojmenné zastávky tramvaje i busu). Během pár minut se dostanete do parku Stromovka, s cestičkami a dětským hřištěm. V okolí je množství restaurací a kaváren.

K ceně: Byt je slunný a kvalitně zateplený - měsíční poplatky za plyn aktuálně činí 2000Kč. Poplatky za elektřinu taktéž 2000 Kč. Zálohy za služby vč. pojištění domácnosti činí 790 Kč. + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka. Celkově za služby s energiemi tedy 4790 Kč. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné a vratnou kauci ve výši 1,5 měsíční platby.

V reakci na tento inzerát prosím uvádějte nutné základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Během dne pracuji a neodpovídám na telefonáty - kontaktujte mě prosím písemně skrze formulář zde v inzerátu. Na prohlídku bytu preferuji osobní kontakt. Byt je vhodný především pro manželský/partnerský pár/ rodinu s dětmi. Děkujeme.

K dispozici od 12. 6. 2023.

Property Characteristics

Listing ID594561
Layout4+1
Available from12/06/2023
Floor4
Building typeBrick
Age10 to 30 years
DesigneStandard
Užitná plocha180
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingGas boiler

Additional information

Wheelchair accessible
Lift
Basement: 10 m²
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportRadnice Praha 6
🚶 69 m (1 min)
Post officePraha 6
🚶 614 m (7 min)
ShopOregano byliny
🚶 98 m (1 min)
BankUniCredit Bank
🚶 313 m (4 min)
RestaurantEl Wood & Mr. Steak
🚶 77 m (1 min)
PharmacyBruska
🚶 330 m (4 min)
SchoolJazyková škola Arabesque
🚶 230 m (3 min)
Kindergarden
🚶 503 m (6 min)
Sports fieldTělocvičná jednota Sokol Praha Dejvice I.
🚶 283 m (3 min)
Playground
🚶 217 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.