Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 100 m² bez realitkyU Stanice, Prague - Liboc

U Stanice, Prague - LibocEquipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 29,500

+ Poplatky za službyCZK 5,500
+ Vratná kauceCZK 60,000


Pronajmu 3+kk krásný, nově zrekonstruovaný, zařízený, cihlový byt s balkonem a výhledem do zeleně. Byt je v 1. patře s výtahem. Dům se nachází v uzavřeném areálu v krásném místě na Praze 6. Okrajem pozemku protéká Litovický potok. Úžasná dostupnost letiště (cca 10 minut autem či autobusem), metro - autobusem 5 minut, autobus - pěšky 1 minuta, britská škola - 5 minut pěšky, české školy - 10 minut pěšky, školka - 5 minut pěšky. Byt se nachází mezi lesoparkem Hvězda (pěšky 5 minut) a Divokou Šárkou (cca 10 minut pěšky).

Byt je vybavený kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, sklokeramickou plynovou deskou, novou lednicí, myčkou a mikrovlnou troubou. V ložnici je manželská postel a 2 vestavěné velké skříně. V dětském pokoji jsou umístěny dva stoly s židlemi, dále velká šatní skříň a postele. V prostorné koupelně se nachází vana i sprchový kout, dále pračka kombinovaná se sušičkou. V obývacím pokoji je velká sedačka, knihovna a skříňka pod televizi. V bytě jsou plovoucí podlahy a dřevěné žaluzie v oknech. Byt je přístupný z chodby, kde jsou pouze čtyři byty. Velmi dobré dopravní spojení do centra. Ideální pro mladou rodinu, pouze nekuřáci. Nabídka platí pouze pro přímé zájemce. V rámci pronájmu nabízíme i parkovacího stání v domě.

We offer for rent 3 rooms + kitchenette beautiful, newly renovated, furnished, brick apartment with balcony wieving the green. The apartment is on the 1st floor with elevator. The house is located in an enclosed area in a beautiful location in Prague 6. Litovický brook flows through the edge of the land. Amazing accessibility to the airport (about 10 minutes by car or bus), metro - 5 minutes by bus, bus - walk 1 minute, British school - 5 minutes walk, Czech schools - 10 minutes walk, kindergarten - 5 minutes walk. The apartment is located between the forest park Hvězda (5 minutes walk) and Divoká Šárka (about 10 minutes walk).

The apartment is equipped with a kitchen with appliances, ceramic gas hob, new fridge, dishwasher and microwave. The bedroom has a double bed and 2 built-in large wardrobes. The children' s room has two tables with chairs, a large wardrobe and beds. The spacious bathroom has a bathtub and shower, as well as a washing machine combined with a dryer. The living room has a large sofa, library and TV cabinet. The apartment is accessible from the hallway, where there are only four apartments. Very good connection to the city centre. Ideal for a young family, only non-smokers. The offer is valid only for direct candidates. We also offer a parking space in the basement of the house.

Property Characteristics

Listing ID594177
Layout3+kk
Available from06/02/2020
Floor2
Building typeBrick
Age10 to 30 years
Floor space100
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCA
HeatingGas boiler

Additional information

Balcony
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.