Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 600 m² without real estate408, Štítary - Štítary na Moravě, Jihomoravský Region

408, Štítary - Štítary na Moravě, Jihomoravský RegionEquipped • Garage
PriceCZK 11,800,000


RK PROSÍM NEVOLAT, NEMÁME ZÁJEM O SPOLUPRÁCI !!!!!!

Prodej jedinečného rodinného domu, firemního nebo klubového sídla s mimořádným oázou soukromí. V objektu se nacházejí 2 rodinné domy se 6 apartmány , které jsou v provozu celoročně, další dva apartmány je možné lehce vybudovat. Celý objekt poskytuje naprosté soukromí a je obklopen ojedinělou luxusní zahradou

Vnitřní uspořádání je promyšlené a velkorysé k využití a zároveň k zachování soukromí k nerušenému bydlení majitelů, správců. Pro ně je tam velkoryse řešený byt 3+1 s krbem , který se nabízí s vybavením, tak jako celý areál. Použité materiály jsou v nejvyšší kvalitě. V domě najdeme prostorné kryté parkovací stání, technické zázemí,uzamykatelná kolárna, nadstandardní zahrada , bazén, sauna, venkovní sprcha, vodoteč, uměle zavlažování květin, celoplošné osvětlení zahrady, vlastní vrt, který zaručuje dostatek vody. Na zahradě,jsou pergoly, posezení, grily, ohniště. Všech 6 apartmánu je plně vybaveno, včetně kuchyňských linek, soc, zařízení.

Celý areál je umístěný ve strategický velmi dobrém místě cca v dochozi vzdálenosti u Vranovské pláže a kousek od Znojma.

Celý areál je velmi dobře zavedený, má má vysokou ziskovost, stálou klientelu. Majitelé předají v případě zájmu veškeré kontakty, objednávky na ubytování na tento rok, včetně webových stránek atd. Cenu a veškeré info Vám rád sdělím na tel 737327027, 733356073 Klusová.

Anebo pošlete kontakt, zavolám zpět

Property Characteristics

Listing ID594080
LayoutOther
Available from01/03/2020
ConditionVery good
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingOther
DesigneLuxurious
RisksPrověřit »
Užitná plocha600
Fully furnishedFully furnished
Plot space1,800
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
SewagePublic sewage

Additional information

Balcony
Garage
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.