Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 48 m² without real estate17. Listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský Region

Reserved
17. Listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský RegionLift
PriceCZK 2,570,000


MOMENTÁLNĚ REZERVOVÁNO. NABÍDKA JE DO ODVOLÁNÍ POZASTAVENA.

Nabízím k prodeji velmi pěkný byt 2+kk v ulici 17. listopadu v Mladé Boleslavi. Výměra bytu je 48 m2 a nachází se ve 3. NP s výtahem. Kuchyňský kout tvoří barový pult a linka se spotřebiči. Prostorný obývací pokoj se vstupem na balkón je orientován na jihozápad. Na opačné straně bytu je ložnice s chodbou. Uprostřed je koupelna se zděným jádrem, je obložena keramickým obkladem a kromě vany a WC zde najdete topný žebřík a pračku.

Byt má plastová okna, nové podlahy a je čerstvě vymalován. Vytápění je pomocí ústředního topení, velmi nízké provozní náklady. Energetický štítek PENB třídy C.

K bytu náleží také sklepní kóje 2,25 m2, která je v přízemí domu.

Byt se nachází v bytovém domě Omega z r. 2001, je v družstevním vlastnictví s možností převodu do osobního vlastnictví do tří let.

Výhodou družstevních bytů je, že se u nich neplatí 4% daň z nabytí nemovitosti, pouze poplatek za převod družstevního podílu družstvu (5 tis. Kč).

V docházkové vzdálenosti od domu je veškerá občanská vybavenost. Škola i školka je 250 m od domu, zastávka MHD 100 m, za domem hřiště a herní prvky pro děti, v blízkosti park Radouč a obchodní centra. Parkování je bezproblémové před domem.

Jednání přímo s majitelkou bytu.

Pozn. Majitelka tento byt nenabízí skrze žádnou realitní kancelář a výslovně nesouhlasí s tím, aby realitní kancelář tuto nabídku zveřejňovala na svých stránkách nebo v rámci své činnosti tento byt sama nabízela. RK nevolat.

Property Characteristics

Listing ID593422
Layout2+kk
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCC - Úsporná
Užitná plocha48
Available from02/02/2020
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.