Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

House for sale 5+kk • 130 m² without real estateZvíkov, Boharyně - Zvíkov nad Bystřicí, Královéhradecký Region

Zvíkov, Boharyně - Zvíkov nad Bystřicí, Královéhradecký RegionGarage
PriceCZK 5,000,000


Nabízím k prodeji zděný rodinný dům 5 + kk. Dům se nachází na klidném místě na konci obce Zvíkov (18 km od Hradce Králové), na pozemku o celkové rozloze 2140 m². Zastavěná plocha je 130 m². Pozemek se skládá ze tří částí – zastavěné plochy a nádvoří (490 m²), zahrady (754 m²) a sadu (896 m²), který je veden v územním plánu obce jako pozemek s možností výstavby.

Před 15 lety byla provedena rekonstrukce, jejíž součástí bylo vybudování obytného podkroví, položení nové střechy, výměna původních oken za plastová a zavedení ústředního vytápění do všech místností. V roce 2019 byl pořízen nový plynový kotel. V přízemí domu se nachází vstupní předsíň, jídelna spojená s kuchyní a spíží, obývací pokoj s krbem (bývalá kovárna), koupelna (wc, vana, umyvadlo) a chodba se schodištěm. V zadní části domu je dílna se samostatným vchodem. V podkroví se nachází ložnice s lodžií, dva pokoje, chodba, komora a koupelna (wc, sprchový kout, umyvadlo). Do domu je zaveden plyn, voda a elektřina. Kanalizace nebyla prozatím do obce zavedena a dům je tedy opatřen septikem. U zadní části domu je umístěn malý zděný domek, který slouží jako garáž. Zahrada je krásná a udržovaná, s dlouhou skalkou. Součástí zahrady je zděné ohniště, skleník a studna s čerpadlem. Nemovitost je vhodná k trvalému bydlení i k rekreaci. Prohlídka je možná kdykoliv po dohodě na telefonu 606 708 274.

Property Characteristics

Listing ID593260
Layout5+kk
Plot space2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha130
Available from01/02/2020
ConditionGood
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.