Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Plot

Show all listings

Show all listings

Plot for sale • 1002 m² without real estateKácova Lhota, Kozmice - Kozmice u Benešova, Středočeský Region

Reserved
Kácova Lhota, Kozmice - Kozmice u Benešova, Středočeský Region
PriceCZK 2,300,000


Nabízíme k prodeji pozemek 1002 m2, určený k výstavbě RD, se nachází v obci Kozmice (okres Benešov). Pozemek se nachází mezi současnou zástavbou, zahradami a lesem. Je mírně svažitý na severovýchod, ale přístup je od jihu s výhledem na les.

Obec Kozmice vzdálené 34 km jihovýchodně od okraje Prahy. Předností obce je výborné spojení na Prahu (20 min. jízdy autem do Prahy) —  napojení na dálnici D1, cca 3 minuty jízdy autem, EXIT 34 a dále dostupnost okresního města Benešov vzdáleného 10 km (10 min. jízdy autem do Benešova). 

Inženýrské sítě na pozemku: elektřina, vodovod, kanalizace, dešťová kanalizace na odvodnění komunikací. Je vybudováno veřejné osvětlení, chodníky, komunikace (zámková dlažba). 

Občanská vybavenost v obci: pošta, obecní úřad, hospoda, koupaliště, fotbalové hřiště, výrobna lahůdek a uzenin. Základní a Mateřská škola se nachází v Teplýšovicích - 1.8 km (2 minuty jízdy vozem). V okolí je mnoho vyžití hlavně pro milovníky přírody, vodní turistiky, kulturních památek, jízdy na koních atd..

Property Characteristics

Listing ID591472
Available from23/01/2020
Plocha 1,002
Plot typeBuilding

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.