Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 45 m² without real estateKpt. Nálepky, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký Region

Kpt. Nálepky, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký Region
Monthly rentCZK 11,500

+ Service chargesCZK 1,900
+ Refundable depositCZK 11,500


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný částečně zařízený byt o dispozici 2+kk. Bytová jednotka má výměru 45 m2 (+ sklep) a je umístěna v 3. poschodí cihlového bytového domu. Vybavení bytu zahrnuje plastová okna, laminátové podlahy, koupelnu s rohovou vanou, WC je zvlášť s prostorem pro pračku. Obývací prostor disponuje kuchyňskou linkou se sporákem a troubou, lednicí a sedačkou. V ložnici je velká vestavěná skříň. Velkou výhodou je možnost užívání zahrady za domem, která je společná pro obyvatele domu. K bytu náleží prostorná sklepní kóje poskytující dostatek úložného prostoru.

Dům se nachází ve velmi oblíbené lokalitě v blízkosti několika fakult, cyklostezky, obchodů a restaurací, 10 minut pěšky do centra města nebo na vlakové nádraží.

Nájem činí 11 500 Kč bez záloh na služby. Velmi nízké poplatky cca 1 900 Kč. Kauce ve výši jednoho nájmu. Možnost nastěhování od 1.2.2020.

Property Characteristics

Listing ID590189
Layout2+kk
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha45
Available from01/02/2020
Floor3
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.