Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 63 m² bez realitkyU Červeného mlýna, Brno - Ponava, Jihomoravský Region

U Červeného mlýna, Brno - Ponava, Jihomoravský RegionEquipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 19,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 30,000


Hledáte kompletně , luxusně a nadčasově zařízený byt pro sebe nebo jako apartmán pro své obchodní partnery? Pak čtěte dále.

Byt se nachází v novostavbě bytového domu Ponavia rezidence na ul.U Červeného mlýna. V blízkosti se nachází OC Tesco , Kaufland, park Lužánky. Do centra se dostanete pěšky za 15 min.

Byt je o velikosti 63 m2 v 5NP z 6 , má prostornou lodžií 6 m2 .Dispozičně je řešen jako 3+KK (ložnice, pracovna, kuchyň s obývacím pokojem, samostatné WC s umyvadlem a koupelna, prostorná předsíň ). Byt je v energetické třídě A , v zimě není potřeba téměř topit a v létě si udržuje příjemné klima. Příčky mezi byty jsou z vápenopískových cihel takže zaručí nerušný pobyt. K bytu je možné pronajmout garážové stání za 1700 Kč/ měsíčně.

V bytě jsou vysoké okna takže je krásně slunný a v noci Vám zajistí příjemné osvětlení led podsvícení v SDK podhledech. Dominantní interiérové dveře vysoké do stropu provzdušní a prosvětlí byt. Je komplet moderně zařízený. Kuchyňská linka s odolnou pracovní deskou je vybavená nejmodernějšími spotřebiči zn.Bosch , parní trouba, indukční deska , vestavná myčka, lednice vše v energetické třídě A+++ .Ušetříte tedy i za energie. Obývací pokoj včetně rozkládací sedací soupravy, TV a závěsy . Ložnice včetně vestavných skříní a manželské postele s matrací. Koupelna s vanou se spoustou úložných prostorů a pračkou. Prostorná předsíň s vestavnými skříněmi. Pokoj který může sloužit jako pracovna nebo dětský je částečně vybaven. Vestavnou knihovnou a pracovním stolem.

Náklady na bydlení: nájemné ve výši 19.000Kč + zálohy na energie 3 tis. Možnost ponechání kabelové TV a internetu (Netbox) programů 500Kč/ měsíčně. Vratná kauce ve výši 30 tis. Kč.

Byt je k dispozici ihned. Vhodný pro pár s dítětem nebo pro manažera. Prohlídky jsou možné kdykoliv.

Property Characteristics

Listing ID590144
Layout3+kk
Available from01/02/2020
Floor5
Building typeNízkoenergetická
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
Floor space63
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCA
HeatingDistance

Additional information

Balcony
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.