Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² without real estatePrague - Hloubětín

Prague - HloubětínLift
Monthly rentCZK 9,500

+ Service chargesCZK 3,500
+ Refundable depositCZK 9,500


Nabízím pronájem plně zařízeného bytu 1+1, 30 m2 u stanice metra Hloubětín - v Šestajovické ulici. Byt je situován na západ s výhledem do zeleně. Nachází se ve čtvrtém nadzemním podlaží desetipatrového domu s dvěma výtahy. Kuchyň je vybavena moderní linkou, chladničkou s mrazákem, pračkou, digestoří, kombinovanou mikrovlnou troubou s elektrickou, sklokeramickou varnou deskou, jídelním stolem se židlemi. V pokoji je rozkládací sedací souprava, obývací stěna, konferenční stolek, vestavěné skříně a postel. Ve zděné koupelně je sprchový kout společně s WC. V předsíni se nachází předsíňová stěna. U domu je parkoviště a na stanici metra lze dojít volnou chůzí za 3 min. Byt je v klidné lokalitě (nedaleko potok Rokytka a rybník Kyje) s kompletním zázemím (Penny market, drogerie, zdravotní středisko, lékárny, uzeniny, pošta atd.). V blízkosti je dále plavecký bazén, tenisové kurty, mateřská školka, základní škola, dětské hřiště a venkovní sportoviště. Nedaleko je také cyklostezka (možnost kolo, brusle). Kromě metra jsou zde zastávky tramvají a autobusů MDH. Je to také 10 min. do nákupního centra Harfa, Fénix, 20 min. do centra Prahy nebo 10 min. do centra Černý most (multikino, IKEA, MAKRO, atd.).

Byt je vhodný pro jedince nebo pár. Hledám spolehlivé rozumné nekuřáky bez domácích zvířátek.

Jedná se o dlouhodobý pronájem (roční smlouva s možností prodloužení). Měsíční nájem Kč 9 500,-- + poplatky za služby Kč 2 170,-- (poplatky zahrnují náklady na ústřední vytápění, vodu a další služby správy domu formou záloh) + záloha na elektřinu Kč 450,--. Vyúčtování se provádí dle skutečné spotřeby podle měřičů). Byt k nastěhování volný od 1. 2. 2020. RK prosím NEVOLAT, NEPSAT. Požaduji kauci ve výši jednonásobku nájmu. Prohlídka bytu dle dohody.

Property Characteristics

Listing ID589895
LayoutStudio
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha30
Available from01/02/2020
Floor4
Building typePrefab concrete

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.