Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 108 m² without real estateBašť - Bašť, Středočeský Region

Bašť - Bašť, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 6,499,000


Nabízíme k prodeji moderní nízkoenergetický dům, který se nachází v komplexu novostaveb v obci Bašť. Dům o dispozici 4+kk a velikosti 108m2, pozemkem 212m2 a terasou 14,5m2 je situován v krajní části domu.

Dominantou přízemí je obývací část s kuchyní, která je prosvětlena velkými okny. V horním patře jsou tři ložnice, samostatné WC a koupelna s vanou a sprchovým koutem. Zahrada je založena zahradním architektem. Dřevěná terasa se zahradním domkem je přístupná z obývací místnosti velkou prosklenou stěnou. Parkovací stání s předzahrádkou jsou součástí otevřeného prostoru před domem. Vysoká kvalita použitých materiálů v celém domě převyšuje běžný standard (plastová okna a posuvné portály zn. JIS s izolačními trojskly, dřevěné podlahy zn. Boen, nadstandartní dveře zn. JELD-WEN, nejvyšší řady zařizovacích předmětů a dlažby, podlahové topení s digitálními termostaty, zásobník s tepelným čerpadlem).

Dům je situován na okraji obce, která poskytuje příjemné bydlení v klidném prostředí obklopené zelení. Obec Bašť nabízí občanskou vybavenost, jako jsou pošta, školky, dětské hřiště, fotbalové hřiště, restaurace a obchody. Autobusová zastávka je pouhých 250m od domu. Dostupnost autem do centra Prahy je přibližně 25 min.

Aktuálně je nemovitost před kompletním dokončením. Prohlídky lze plánovat po telefonické domluvě.

Property Characteristics

Listing ID587553
Layout4+kk
Available from01/01/2020
ConditionNew-build
EPCB - Velmi úsporná
DesigneLuxurious
Užitná plocha108
Fully furnishedPartly
Plot space212
Building typeLow Energy
AgeUp to 10 years
RisksPrověřit »

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.