Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 47 m² without real estateTřída Edvarda Beneše, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký Region

Reserved
Třída Edvarda Beneše, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký RegionPartially equipped • Lift
Monthly rentCZK 10,700

+ Service chargesCZK 2,800
+ Refundable depositCZK 25,000


Pronajmu byt o vel. 2+kk s přísl. o celk. ploše 47,40 m2. Byt se nachází v klidné části obce Hradce Králové na Moravském Předměstí ve 4. nadzem. podlaží panelového domu. Dispozice bytu: předsíň, komora, koupelna s WC, samostatný pokoj a pokoj s kuchyňským koutem. Součástí kuchyň. koutu je plynový sporák s elektrickou troubou, barový pult. K dispozici lednice, pračka a obývací stěna, v samostatném pokoji 6dveřová šatní skříň. Komora zařízena jako šatna k dispozici police, věšáky. V koupelně s WC nová dlažba, umyvadlo, baterie, záchodová mísa. Internet zaveden. K bytu náleží sklep, balkón na mezipatře. Okna směrovaná do klidné části Třebše s výhledem na rodinné domky. Zastávka MHD vzdálena 3 min chůze od domu, v blízkosti prodejna Albert, nákupní centrum Futurum, veškerá občanská vybavenost škola, školka, obchody, lékaři, MHD, hřiště. Vyúčtování energií dle skutečné spotřeby. Volný ihned.

Property Characteristics

Listing ID587121
Layout2+kk
Available from10/12/2019
Floor4
Building typePrefab concrete
HeatingDistance
Užitná plocha47
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
DesigneStandard

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.