Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 52 m² without real estateDružstevní, Pardubice - Pardubice, Pardubický Region

Reserved
Družstevní, Pardubice - Pardubice, Pardubický Region
Monthly rentCZK 11,500

+ Service chargesCZK 2,000


Nabízím k pronájmu byt 2+1 v cihlovém domě po kompletní rekonstrukci. Byt v současné době prochází kompletní rekonstrukcí (nová koupelna, WC, kuchyňská linka včetně spotřebičů, kompletní elektroinstalace, nové dveře, podlahy,..), která bude dokončena v prosinci 2019. Byt bude připraven k nastěhování od ledna 2020. Byt se skládá z dvou neprůchozích pokojů, samostatné kuchyně, předsíně, koupelny a WC. Dále k bytu náleží sklep o rozloze cca 2m2. Dům v posledních letech prošel náročnou rekonstrukcí (kompletně zateplený s novou střechou, plastovými okny,..). I přes situování domu nedaleko centra Pardubic se jedná o klidnou lokalitu, kde je v dosahu vše, co můžete potřebovat.

Vytápění domu je ústřední dálkové (radiátory), vodovod je také dálkový. Zálohy na energie a služby, které zůstávají přihlášené na majitele činí 2000Kč/měs. Vratná kauce činí 1-2 nájmy.

Property Characteristics

Listing ID585999
Layout2 bedroom
Available from02/12/2019
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha52
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.