Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 49 m² bez realitkyulice Kloboučnická, Prague - Nusle

Reserved
ulice Kloboučnická, Prague - NusleEquipped • Lift
Monthly rentCZK 15,000

+ Poplatky za službyCZK 2,470
+ Vratná kauceCZK 20,000


Pronajmu zrekonstruovaný byt 2+kk o velikosti 49m2 v širším centru města. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlového domu s vnitroblokem a je po kompletní rekonstrukci. Nová kuchyňská linka Gorenje obsahuje sklokeramickou desku, horkovzdušnou i mikrovlnnou troubu, myčku, lednici a odsavač par. V pokoji je dále biokrb, televize a sedačka, na zemi parkety. V ložnici je manželská postel s matracemi a komoda, v předsíni vestavěná skříň s botníkem a šatním panelem. Na zemi je plovoucí podlaha. Koupelna je vybavena podlahovým topením, závěsným WC, velkým sprchovým koutem, závěsnou skříňkou a elektrickým topným žebříkem. Pokoje jsou neprůchozí.

Byt je vytápěn třemi novými radiátory s termostatem (vlastní nový elektrický kotel), ohřev vody je zajišťován novým bojlerem umístěným v předsíni spolu s pračkou se sušičkou. Možnost využívat vnitroblok domu. K dispozici sklep pro uskladnění kol nebo lyží.

V ulici potraviny s otevírací dobou do 23:00 hod, naproti domu fitness, zastávka autobusu a tramvaje 200m, nedaleko vlakové nádraží Praha-Vršovice. Autobusové spojení metro Kačerov, Budějovická, Pankrác, tramvaj I.P.Pavlova, Karlovo náměstí. V okolí park Jezerka, Folimanka, Grébovka.

Byt je nekuřácký, vhodný pro pár. V okolí domu jsou modré zóny. Parkování zdarma víkendy a Po-Pá 20:00 - 8:00 Možnost pronájmu parkovacího stání naproti v domě. Trvalý pobyt možný po roce pronájmu. Poplatky 2 470 zahrnují zálohy na elektřinu 1 500 Kč a zálohy na služby pro 2 osoby

Property Characteristics

Listing ID583963
Layout2+kk
Available from15/12/2019
Floor2
Building typeBrick
AgeOver 50 years
ReconstructionComplete
Floor space49
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCG
HeatingElectric boiler
DesigneLuxurious

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.