Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 26 m² without real estateKozácká, Prague - Vršovice

Kozácká, Prague - VršovicePublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 11,900

+ Service chargesCZK 1,700
+ Refundable depositCZK 23,800


Dlouhodobě pronajmu plně zařízenou garsoniéru v bytovém domě přímo u vstupu do parku Grébovka. Byt o celkové rozloze 28m² (24m2 + vestavěné patro 4m2) se nachází v 1.NP funkcionalistického cihlového domu s výtahem na adrese Kozácká 1 na rozhraní Prahy 2 a 10.

V bytě se nachází obytná místnost s vestavěným patrem na spaní (velkost lůžka 160x200cm), s kuchyní, jídelním koutem, šatní skříní, dále vstupní hala s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou, umyvadlem, pračkou a toaletou. Kuchyňský kout je vybavený spotřebiči: elektrická dvouplotýnka, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, digestoř. Vytápění a ohřev vody je centrální. Byt je vybaven novými okny vedoucími do klidného dvora s zatemňovacími závěsy. K dispozici je dostatek úložného prostoru, možnost pronájmu také sklepní kóje o vel. 3m² v suterénu domu.

Velkou výhodou je možnost využívat venkovní posezení s grilem ve společném vnitrobloku domu. V bytě je natažen vysokorychlostní UPC, smlouva na nájemníka, není v ceně nájmu. Možnost parkování v ulici nebo v blízké garáži za poplatek.

Velice žádaná lokalita s výbornou dopravní dostupností a to 4 minuty pěší chůzí na tramvajovou a autobusovou zastávku Jana Masaryka, nebo 8 minut chůze na stanici metra linky A Náměstí Míru.

Nájem 11.900,-/měs. + poplatky domu 1700,-/měs. (vodné, stočné, ÚstředníTopení, úklid domu, výtah) + elektřina v bytě.

For long term rent fully furnished studio, 24m2 (+4m2 sleeping loft) located on the 1st floor ( 1 above the ground floor) of the apartment building with the elevator at the address Kozácká 1, right in front of park Grébovka at Vinohrady, 7min walk from Náměstí Míru (metro station A), 3 min walk from tram station Jana Masaryka.

The studio has fully furnished living room with the sleeping loft, bathroom with bathtub, washing machine, sink and toilette, kitchen with eletrical stove, microwave oven, fridge and freezer. Studio has sufficient storage thanks to the hall with buit in wardrobes and big wardrobe in the living room. There is UPC and O2 installed, contract on the tenant. The studio has big windows leading to the garden of the building where it has a grill and nice sitting area, available only to the house residents. Extra storage in the basement for extra charge. Parking free of charge on the street or in the parking garage nearby for aprox.3000Kc/month. Rent 11900kc +utilities – central heating, cold hot water (1700Kc/1pers.) + eletricity in the apt.

Property Characteristics

Listing ID583807
LayoutSmall studio
Available from01/07/2021
Floor1
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionInterior
Užitná plocha26
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingCentral
DesigneStandard

Additional information

Lift
MHD 4 minutes on foot
Front garden 55 m²

What you will find nearby

Public transportKrymská
🚶 292 m (4 min)
Post officePraha 2
🚶 535 m (6 min)
Shop
🚶 40 m (0 min)
BankČeská spořitelna
🚶 643 m (8 min)
RestaurantTrio
🚶 85 m (1 min)
PharmacyLékárna Sámova
🚶 609 m (7 min)
SchoolBankovní akademie - gym. a SOŠ a.s.
🚶 531 m (6 min)
KindergardenMateřská škola Koperníkova
🚶 296 m (4 min)
Sports field
🚶 468 m (6 min)
PlaygroundHorní hřiště
🚶 74 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.