Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 55 m² without real estateZavadilova, Prague - Dejvice

Zavadilova, Prague - Dejvice
Monthly rentCZK 18,000

+ Service chargesCZK 500
+ Refundable depositCZK 30,000


Nezařízený byt 2+kk v činžovní vile z roku 1930. V bytě je pouze kuchyňská linka, lednice/mrazák, myčka, varná deska. Světlý byt, velká okna na sever do udržované zahrady a jedno okno na východ. V koupelně vana, WC a místo na pračku/sušičku. K bytu náleží sklepní kóje. Vytápění a ohřev vody: plynový kotel. Byt i dům po celkové rekonstrukci (2015).

Poplatky: vodné a stočné zálohově 500 Kč/měsíc, plyn a elektřina (bude převedeno na nájemce, výše poplatků záleží podle vaší spotřeby), odvoz odpadu, úklid domu a světlo v domě neúčtujeme.

Dobrá dostupnost na metro Bořislavka (10 min. pěšky), tram/bus zastávka 3 min. pěšky. Klidná lokalita u parku, pomezí mezi Hanspaulkou a Ořechovkou. Parkování bez problému před domem nebo v přilehlých ulicích (modrá zóna pro rezidenty).

Preferujeme dlouhodobý pronájem na několik let. Požadujeme bezúhonnost, čistý exekuční rejstřík a pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetím osobám. Vratná kauce 30.000 Kč.

Property Characteristics

Listing ID583793
Layout2+kk
Available from01/03/2020
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha55
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.